Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi rodzice nigdy mnie nie kochali tak jak starszą siostrę

Polecane posty

Gość gość

właściwie to w ogóle mnie nie kochali,nie wiem dlaczego. zawsze byłam dla nich gorsza,często byłam bita,a na starszą siostrę nigdy ręki nie podnieśli.. dlaczego ku*** nie mogli mnie kochać...przez charakter oceny wygląd...??

Nigdy nie jest tak ze w rodzinie każde dziecko traktuje się jednakowo, często rodzice nie potrafią odpowiednio reagować na zachowania pociechy, zwykle uczą się na starszych dzieciach, przez to dzieci te mają gorzej. Nie patrzylabym na to w kategorii ze rodzice Cie nie kochali.

Gość gość
wiem że każde dziecko traktuje się inaczej ale u mnie różnica w traktowaniu była bardzo duża.oni dla mojej siostry zrobiliby wszystko a na mnie szkoda im było złotówki..

Gość gość
Czasem niestety tak jest że jedno z dzieci jest faworyzowane i to bardzo, zwłaszcza jeśli jest spokojniejsze i nie sprawia problemów, a to drugie "mniej kochane" ma wtedy przesrane. Nie każdy dorósł do bycia rodzicem i tyle, za to Ty powinnaś być dzięki temu lepszą matką, bo wiesz czego robić nie wolno.

Gość gość
To niech bardziej kochana zajmuje się nimi na starość. Ale będzie zonk :D

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz

Gość gość
I właśnie na tym przejechał się mój straszy kolega z pracy, razem z żoną mieli dwójkę synów, traktowali je jak rzeczy, dzieci były im w ogóle zbędne i zawsze przeszkadzały we wszystkim... teraz dzieciaki są już dorosłe i mają w d***e rodziców, jak przyjdzie do pomocy na starość, to nie mają nikogo kto mógłby się nimi zająć w razie co :) I autorce też to radzę, niech znajdzie sobie faceta, pokocha, założy własną rodzinę i będzie miała to czego jej brakowało, a rodzice niech się walą na ryj ;)