Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Jak wygląda zabawa na dyskotece? Co ludzie tam robią?

Polecane posty

Jest jakas dyskoteka i w niej leci bardzo głośno jakas oblesna elektroniczna "muzyka" i co oni robią tam ci obecni tam ludzie? Tańczą do tego? Rozmawiają? Bo chyba nie zachwycają się tą muzyką. Jak wygląda rzeczywistośc dyskotek, co sie tam robi? Ja na żadnej nie byłam, jesli chodzi o imprezy nie-domówki, odkąd mam 14 lat to chodze na różne metalowe/rockowe koncerty ale nigdy nie byłam na dyskotece i ciekawi mnie w jaki sposób ludzie tam sie bawią. /// /// // ///

Gość gość
a to jeszcze istnieja dyskoteki tak wogole?

skąd mam wiedzieć czy istnieją, nie znam się, mówi sie, ze ludzie "chodzą na dyskoteki" i ciekawi mnie co tam robią. W ogóle nie wiem jak imprezują ludzie w inny sposób niż ja, tzn. wszystko inne niż koncerty, festiwale muzyczne, domówki, siedzenie w barach/pubach. Często słysze że ktoś chodzi na imprezy do jakichś dużych głośnych miejsc, pełnych głosnej elektronicznej muzyki. co tam sie robi?

Gość szampon salicylowy
ludzie pogo robia na dyskotece. Tak - dicho i pogo w jednym!

przychodzi sie w takie miejsce i co? Zamawia drinka? Idzie potańczyć? Idzie do kibla na przypadkowy seks? Jak oni tam tańcża do tej muzyki, jest jakis specjalny taniec który trzeba znać, czy raczej jakieś dowolne gibanie sie?

Gość gość
Do klubow ludzie chodza. Sa dyskoteki ale takie wiejskie jak maliszew

Gość gość
Kazdemu podoba sie cos inego w takim miejskim duzym klubie sa 2, 3 sale.na kazdej graja rozna muzyke. Jeden lubi techno inny znowu disco. Niektorzy jak slysza np. Jestes szalona to maja taka radoche jakiej swiat nie widzial. Wiekszosc idzie tam zeby kogos poderwac, a reszta zeby sobie potanczyc, nawalic sie, odreagowac.

Gość gość
Glupie pytania zadajesz. Jedni ida pochlac inni potanczyc na pewno nie ma zadnych norm i konkretnych tancow. Ci co potrafia czic muzyke i zlapac rytm pewnie tancza a inni gibaja sie i maja frajde. Zaliczyc latwe dziewczyny w wc tez Pewnie chodza bo zawsze trafi sie jakis margines.

Byłam dużo razy w rockowych barach/pubach, ale w rockowych klubach to na koncertach tylko. Zresztą i tak na imprezach z muzyką elektroniczną wygląda pewnie wszystko zupełnie inaczej, jak sie czasem widzi jakieś urywki filmowe to ci ludzie tak dziwnie tańczą, wtf dla mnie to jak inna planeta

Gość gość
hahah stoja i machaja lbami i wykonuja jakies ruchy jak pokurcze, jakby wylaczyc muzyke i tylko obserwowac to wyglada to mniejwiecej jak garsc glizd wyjetych ze smietnika, albo wijace sie karpie wyjete z wanny probujace nabrac powietrza, a wszystko to przebrane za klałny z maskami na japach, gwizdkami i bialymi rekawicami hahhaah

No zadaje głupie pytania, bo jakby ktoś mnie mniał tam zaprosić to bym nie wiedziała czego sie spodziewać, i co robić w ogóle :/ wiedza zawsze sie przyda, brokeninsde zadaje tu dużo głupsze pytania przecież. Dzieki za te odpowedzi z 19:03 i 19:05. A tam raczej ludzie siedzą i coś robią czy raczej w większości tańczą?

Gość gość
ah no i koniecznie trzeba miec nacpana morde i spocona pache

Gość gość
a na kiego grzyba ta lista jakichs zespolow, jaki to ma zwiazek z pytaniem i kogo obchodzi czego sluchasz i tak wiekszosc tego szmba nie zna wiec nic te nazwy nikomu nie mowia

"w klubach z muzyką rockową też tańczą." To w takich klubach faktycznie nie byłam, chyba ze chodzi o jakis taniec na koncertach, bo w barach i pubach jakichś tańców nie zaobserwowałam, ludzie siedzą, rozmawiają, śmieją sie, piją, jakas muzyka często leci, ale nikt nie tańczy.

"a na kiego grzyba ta lista jakichs zespolow, jaki to ma zwiazek z pytaniem i kogo obchodzi czego sluchasz i tak wiekszosc tego szmba nie zna wiec nic te nazwy nikomu nie mowia" To tzw. stopka. Nie spotkałes sie z tym do tej pory? Widnieje ona pod kazdym postem i zawsze nie ma z nim związku. Jak będziesz dłużej miał internet to sie dowiesz że takie coś jest na wielu forach na końcu postu. Ja swoją dodałam bo mnie tu oskarżali że słucham Korna i jestem kindermetalówą co sie nie zna na muzyce a teraz to mam taką stopke i nie ma wątpliwości.

to nie byłaś w klubie tylko w barze :) Byłam kilka razy w klubie rockowym i w sumie zwykła dyskoteka, tylko z muzyką rockową/metalową. 3, czasem 4 sale, z różnymi gatunkami muzycznymi, ludzie tańczą, wygłupiają się, piją, czasem wychodzą do ogródka piwnego pogadać. Tyle.

Gość gość
Na dyskotece sie tańczy-proste.Pogowania nie zarejestrowałam jak dotąd, ale za to wiele ciekawych wygibasów,niektórzy naprawdę potrafią swietnie się ruszać w takt muzyki i widać że bardzo to lubią.

Gość gość
Dysko mułki obciągary :D

Gość 888888888888888888888
Tancza, pija alk, cpaja, p*****la o glupotach, dymaja sie w wc. i autach. Ja chodze tylko w celu n*******lania sie. Nie wierze,ze nie bylas nawet z ciekawosci.

"Nie wierze,ze nie bylas nawet z ciekawosci." Nie miałam nigdy takich znajomych, którzy by tam chodzili, a jednocześnie lubili mnie tak bardzo zeby tez mnie tam zaprosić. Zresztą - nastoletnia zbuntowana fanka metalu na dyskotece? niemożliwe.

Gość gość
To tzw. stopka. Nie spotkałes sie z tym do tej pory? x kretynko mowa tu o 1szym poscie, czyz nie w pierwszym poscie zadaje sie pytanie? Nie ma tam zadnej stopki tylko cala lista nie majacych nic wspolnego z tematem wypocin, dlatego sie pytam. Sama sie teraz tlumaczysz, ze masz to w stopce, bo komus tam chcesz cos udowodnic, zaszpanowac, wiec masz cos z lbem, ale temat nie dotyczyl czego sluchasz czy nie, tylko dyskotek

Gość gość
w ogole masz jakies problemy ze soba, na sile probuje udowadniac ludziom, ze slucha jakiegos metalu, zaklada durne tematy i glupa pali, ze nie wie co to dyskoteka, jestes tak zalosna, ze az smieszna, na kim wgl tu chcesz zrobic wrazenie i czym?

jest tam stopka, ta sama co w nastepnych postach. Na tym forum tak jest że zawsze stopka łączy sie z pierwszym postem. Jestes tu od pięciu minut? Specjalnie dodałam to "/////////////////////" bo wiedziała ze sie dołączy do postu i chciałam wyraźnie oddzielić.