Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentka9393

Rodzina

Polecane posty

Źle się czuję w swojej rodzinie. :( Chyba do niej nie pasuję. Na każdej uroczystości rodzinnej mam wrażenie, że jestem jakimś piątym kołem u wozu. Rozmowy o ciążach, dzieciach, ślubach mnie nużą, z kolei moje studia nie stanowią ciekawego tematu dla innych. Mówią o mnie, że jestem kujonem :/ Czasami mam wszystkiego dosyć. Nawet z rodzicami nie umiem znaleźć wspólnego języka. Moja starsza siostra bardziej ich zajmuje. :( Po prostu musiałam się wyżalić, sama już nie wiem, co powinnam robić. Nie chcę się na siłę dopasowywać. :(

Gość gość
oj nie pykło Ci z tematem :D

Gość gość
Ja Ciebie doskonale rozumiem. Wytrwałości życzę.

Gość gość
ja miałam i mam to samo. Jednak jestem już wiele lat po ślubie. Do dziś niestety nie mam wspólnego zdania z mamąm i z siostrą. Jakbym była nie jej córką i siostrą. Nie z tego swiata. Żyją, żeby się najeść, napić i poklnąć. Nie rozumieją, a wręcz drwią mój styl życia. Odżywiam się zdrowo, mam pasje (podróże) dla nich to powód to szyderczych drwin i kpin w moją stronę. Właściwie czego nie zrobię zaraz mnie krytykują. Teraz oddaliłam się od nich. Żyję własnym życiem.

Gość gość
Dużo ludzi tak ma .Zwlaszcza mlodych ,nieposiadajacy swoich rodzin .Zalozysz rodzinę to i tematy przy stole nie bd nużyć ..

Gość Potrzebna rada 1100
nie przejmuj się ;) nie jesteś sama :)