Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjaaa19

Nagła przerwa w związku. pomocy

Polecane posty

Gość Patrycjaaa19

Od dwóch lat jestem z facetem 3 lata starszym od siebie. Przez dużo ponad rok , układało nam się jak w bajce,uważałam że nie ma wspanialszego faceta od niego,spotkania były przy każdej okazji, bardzo czesto były kwiatki,czekoladki ( czułam sie rozpieszczana,ale i bardzo kochana) . Wiedziałam że zawsze moge na niego liczyć. Musze przyznać że nie byłam z nim od początku szczera,dużo nakłamałam- co wyszło po roku naszej znajomości.Bardzo tego zaluje,i bardzo się zmieniłam od tamtej pory.wiem ze to było dużym błędem,ale udało mi się naprawiç wszystko , wiedziałam że mam dla kogo,z nikim nigdy nie czułam się tak dobrze - on mówił tak samo,zawsze był kiedy potrzebowałam.Jednak od miesiąca - wszystko odwróciło się do góry nogami.Zaczęło się od wiadomości jednej dziewczyny , brzmiały one mniej więcej. ' wiesz z kim twoj facet sie wozi' ' pisał mi że ten związek dawno nie istnieje' najgorsze było to że znała nasza najwieksza tajemnice ( czyt. Moje kłamstwo)prócz tego wyslala mi jego dwa nr tel prywatny i firmowy.Co było jeszcze dziwniejsze.Po przedstawieniu tej sytuacji , przez tydzień chciał odpocząć, nie odbierał,nie przyjeżdżał.Minęło już troche od tamtego czasu . Te nerwy , stres,zadziałały na mnie tragicznie, musze zażywać środki o jakich nigdy nie myślałam,bez nich nie moge normalnie funkcjonować - nie wiem dlaczego,nie mam od ponad miesiaca dnia bez płaczu.Dzisiaj w rozmowie oznajmił mi że bez przerwy- nie naprawimy nic... Mam na ten temat swoje zdanie, dla mnie przerwa wiąże sie z końcem. Wiem ze po ' przerwie' załamie sie jeszcze bardziej..naprawde go kocham i on uwaza ze też... co o tym myślicie?

Gość gość
Od samego poczatku klamstwa,nieufność i to zaprocentowało na NIE chce byc z tobą

Gość gość
Wydaje mi się że brakuje ci czułości,bliskości tego człowieka.Masz racje , przerwa nie zrobi ci dobrze wrecz odwrotnie.Zrobisz sie bardziej wrazliwa i mozesz zyc w strachu że tak moze być czesciej.Musicie porozmawiać,nie może cie olewać,albo chce być albo nie. Bardzo możliwe czytając twój opis że wpadłaś w sidła depresji , osoby uczuciowe są bardziej na to narażone.Potrzebujesz pomocy , rozmowy