Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grudniowe mamy

grudniowe mamy:)laczmy sie

Polecane posty

Gość grudniowe mamy

Hej spodziewam sie 2dziecka termin na 12 grudzien synek jest ze stycznia zimowe dzieci:)

Gość gość
witaj ja wczoraj dowiedziałam się że jestem w ciąży :) z moich obliczeń wynika, że maleństwo ma się urodzić pod koniec grudnia :) zobaczymy jeszcze co lekarz powie :) to moja pierwsza ciąża :) a ty widzę że będziesz miała już dwójeczkę :] z tego co widzę nie ma za dużo grudniowych mam :(

Gość gość
Hej:-) ja też jestem grudniowa mama:-) termin na wigilię:-) jestem już w jednym topicu o grudniowych mamach, był założony parę dni temu:-) może dołączycie do nas? Będzie nas więcej,ti lepiej jak będzie jeden topic:-)

Gość gość
z moich wyliczeń też wigilia :)

Gość gość
to jest nas więcej bo u mnie tez wypada w wigilie termin :D

Gość gość
Najpierw prezent na Wielkanoc, potem będzie prezent na święta Bożego Narodzenia :P

Gość gość
Kochane taki temat już istnieje :) GRUDNIOWKI 2014 :)

Gość gość
gratulacje dziewczyny

ja w Wielką Sobotę w 2006 roku dowiedziałam się, że będę mamą po kilku latach starań, teraz mam 7-dmiolatkę i 9-miesięcznego bobasa gratulacje dziewczyny, piękny prezent na święta

Gość gość
Ja też się dowiedziałam w Wielką Sobotę, 10 miesięcy się nie zabezpieczaliśmy, bardzo chcieliśmy mieć dziecko :) te 2 kreski to mój niezapomniany prezent, który już bardzo kocham :) jutro ide do lekarza, z moich wyliczeń wynika że poród w Wigilię ;) a co ginekolog na to, dowiem się jutro :) troszkę się boję, żeby wszystko było ok :( jutro napisze jak tam było u lekarza .

Wita ja tydzien temu dowiedziała sie ze jestem w ciazy, W tym tygodniu ginekolog :) to moja druga ciąża mam już 2letniego syneczka :) z moich obliczeń wynika ze termin porodu będę miała 21.12.2014 r wiec prawie w swieta :) wesołych swiat życzę :)

Gość gość
dziś byłam u ginekologa 4-5 tydz , nic jeszcze na usg nie było widać oprócz powiększonej macicy itp. Za 2 tyg mam wizyte i lekarz powiedział że powinno już być widać zarodek, poza tym dostałam skierowanie na badania i suplement witamin z kwasem foliowym.