Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna176573

wrócił zaginiony wujek co robib

Polecane posty

Gość hanna176573

witam tak jak w temacie wczoraj w nocy wrocil moj wujek, ktory przeszło dwa lata temu zniknął. dodam, że mieszkał z nami, ale nie interesowalismy sie jego zyciem. On ma ponad 30 lat a wygląda na 50. jest alkoholikiem, brudasem i złodziejem. poważnie, ostatnio podczas remontu jego meliny znalazłam kilka stron a4 dotyczących jego spraw sądowych. masakra ten człowiek to dno, degenerat, i alkoholik w jednym. poł domu na niego przepisane.... co mam robić?? to jest jak z Trudnych Spraw, co mamy robi ć??

Gość hanna176573
halo/./?/????? ludzie :(

Gość gość
jak pół domu jest jego to nic nie zrobisz, chyba ze osoba która mu przepisała dom zyje i cofnie darowizne

Gość myjniapapi
nic nie zrobicie jezeli on ma prawo do tego domu ruwnierz

Gość ptasiHabulec
no co zrobisz jak nic nie zrobisz

Gość gość
to niech płaci wszelkie opłaty związane ze swoja połową.

Gość gość
Mam ochotę was wszystkich zatłuc. Piszcie po polsku albo wcale. 😠

Gość gość
ta juz ci menel bedzie opłaty robił :D

Gość gość
jak nie będzie to go zlicytują a ty masz prawo do pierwokupu. sprawa prosta jak drut.

Gość hanna176573
sprawa jest bardzo zagmatwana... Pierwszę piętro należy do mojego męża, mieszkaliśmy tam, zanim umarli dziadkowie, którzy zajmowali parter. Częśc tego parteru (dwa pokoje) zajmował właśnie ten wujek. Uzgodniliśmy z nim, że my będziemy mieszkać na parterze, a nasz najstarszy syn zamieszka na piętrze. Teraz on wrócił. Nie ma tygodnia by nie przychodziły różnego rodzaju przesyłki: sądowe, z jakichś kancelarii etc. My już spłaciliśmy za niego 2 pożyczki na kwotę kilkunastu tys zł. Mocno nadszaarpnęło to nasz domowy budżet. Ten człowiek nie pracuje, nie płaci składek, podatków etc, brak jakiegokolwiek ubezpieczenia zdrowotnego, szuka go policja. NIby szuka, bo pomimo tych 2 lat jeszcze jest on na wolnosci... Teraz wrócił. Co robić? Nie bede za tego człowieka brać odpowiedzialności, nie wydam na niego juz złamanego grosza!!! Teraz wraca jak gdyvby nigdy nic i wp*****la mi się na wyremontowane!!! Jego część domu to była melina, oszczędzę Wam tego, co tam znajdowaliśmy... Wpędził mojego teścia do grobu s******l

Gość gość
to czekajcie spokojnie. nie płaćcie nic za niego i go zlicytują.

Gość gość
Zgloscie na policje ze wrocil,wezma go do kicia a wy go wymeldujecie administracyjnie w tym czasie,sasiadow wezmiecie na swiadkow. Powaznie.