Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pampersy DADA

Polecane posty

Gość gość

Synek od paru dni ma trochę pupke odparzoną. Lekarka przepisała maść i doradziła, że pomoże zmiana pampersów, doradziła DADĘ. Do tej pory kupwaliśmy te z firmy PAMPERS i byłam z nich zadowolona, o DADZIE natomiast słyszałam, że szybko się 'przesikują'. Jakie macie opinie?

Gość gość
polecam dade

Gość gość
ja ich używałam od samego początku jak córcia się urodziła i też byłam z nich zadowolona

Gość gość
dada fantastyczne ale TYLKO premium (bo sa dwa rodzaje, te nie_premium sa do kitu - sztywne i wlasnie szybko przemakaja.. a te premium to jak pampersy premium)

Gość gość
u naszego synka ( 4 miesiące) przy odparzeniu też pomogła zmiana pampersów ale wtedy przeszłam na Belle Happy

Gość gość
a ja nie byłam zadowolona, w życiu bym się nie przerzuciła. Na początku słuchałam "dady takie same" itd. itp. i tak mówiliśmy jak ktoś pytał jakie pampersy kupić-dady. Porównując do pampers NIGDY bym ich nie zmieniła. Przy odparzeniu najpierw zmienia się chusteczki, dopiero potem pampersy. Co do odparzeń-u nas pomaga tylko sudocream, u znajomych tylko bepanten.

Gość gość
skoro juz o chusteczkach mowa to przy odparzeniu sie ich nie zmienia a calkiem sie z nich rezygnuje na rzecz wody i mydla - bardzo czesto na tym problem sie konczy :) a ty kupowalas zwykle dada, czy premium - ze bylas taka niezadowolona? ja raz kupilam zwykle i klelam jak szewc... dopoki mi ktos nie powiedzial, zeby brac dada premium i to jest niebo a ziemia

Gość gość
Trzeba dobrze osuszyc zanim sie pampersa zalozy, nie wystarczy przeyrzec chusteczka

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak pampers dada:O pampers to pampers, a dada to dada.Są PIELUCHY dada i zrozumcie to w końcu:O

Gość gość
ja uzywam pampersów ale ostatnio kupiłam mega pake dada w biedronce i jak na razie jest ok.

Gość gość
Ja uzywam baby love tesco:-)

Gość gość
no wlasnie pampersy dady hehehe a może huggisy happy?? :P nauczcie sie że pampers to marka konkretna a nie słowo na wszystkie pieluchy... żal a co do dady to robi ją dla biedry ta sama firma co pampersy i jak dla mnie to dada premium jest ok, używam na zmiane z pampersami

Gość gość
Ja raz kupulam mega pake dady i jesten strasznie niezadowolina, wydaje sie ze jedno male siku i maly juz placze a pielucha przemoczona i ciezka...

Gość gość
a adidasy są tylko pod marką "adidasa" reszta to buty choćby były baaaaaaardzo podobne do adidasa :P

Gość gość
dada nawet te premium są przebeznadziejne. Nie czujecie tego smrodu? Po użyciu śmierdzą niemiłosiernie, aż mnie mdli. Szybko przesiąkają, dwa razy pielucha wręcz rozsypała się. Nie wiem może na felerną partie trafiłam ale jak dla mnie nawet nie ma porównania z pampersem, szkoda ze ich cena poszła w górę ale i tak wolę dołożyć i kupić active baby

Gość gość
9:37:D też mnie wkurza jak ktoś mówi,że kupił adidasy a okazuje się,że ma sportowe z bazaru:)

Gość gość
Pieluchy dada są do bani.Skusiłam się raz na nie bo naczytałam się tu nawiedzonych mamusiek,które je zachwalały i niestety się rozczarowałam:O nie oszukujmy się,po dady z biedry chodzą ludzie,którzy nie mają kasy na lepsze.

Gość gość
A skąd masz niby info, że dady są produkowane tam gdzie pampers czyli p&g? Jak dla mnie to ściema, jak ktoś nie ma kasy na pampersa to dady i inne buble będzie wychwalał pod niebiosa

Gość gość
A skąd masz niby info, że dady są produkowane tam gdzie pampers czyli p&g? Jak dla mnie to ściema, jak ktoś nie ma kasy na pampersa to dady i inne buble będzie wychwalał pod niebiosa

Gość gość
nie pamiętam skąd, gdzies czytalam o tym ale glowy nie dam. niechtam kazdy uzywa co mu pasuje, mi pasuje dada, inne tez miałam i szału nie było, dlatego akurat na to co zasika szkoda mi kasy, skoro różnicy nie widze, no może troce bardziej śmierdzą, ale inne tez śmierdza..

Gość gość
używamy pieluch dada odkąd dziecko ma pół roku, po każdej kupie myłam tyłek, najpierw wycierałam chusteczkami a później obywałam. Moje dziecko miało może ze 2 razy trochę odparzony tyłek oczywiście jak nie miało umytej pupy po kupie.

Gość gość
jak juz jedna Pani mowila odparzenia to nie od Pampersow ALE OD CHUSTECZEK.... ja u noworodla uzywalam tylko wody przegotowanej i wacikow !!!problem znikl, ale najpierw musialam wyleczyc maka ziemniaczana....wszytskim probowalam, kremy, sremy johnsson puder , tylko maka ziemniaczana