Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yneaaaa

syn miewa myśli skrzywdzenia innych

Polecane posty

Gość yneaaaa

synek niedługo będzie miał 7 lat. od jakiegoś czasu dziwne alarmy nam okazuję . już 2 raz mi poinformował ..przytoczę " mamo dlaczego mam takie myśli aby zrobić komuś krzywdę a nie mogę" po moich pyt. odpowiedział ze czuję się nerwowy i czuję potzrbę aby kogoś uderzyć czy zrobić mu coś złego nie ważne komu ale wie że nie może tego zrobić , ze ma już tak 5 raz. kiedy mówiłam żeby wziął poduchę i sie na niej wyzył powiedział ze nie bo nie pomoże bo już tak robi. wyglada wtedy dziwnie ma dziwne oczy takie otępiałe. to co opisuje nie daję wyrazu rzeczywistości..bo ciężko to opisać. martwię się. umawiamy go do psychologa bo nie są to normalne zachowania boję się o zaburzenia u dziecka. dodam ze dziecko ma zdiagnozowaną migrenę z powodu częstych bólów głowy. czy to może być nerwica.

Gość yneaaaa
dzieje się to pod wieczór syn chodzi i mówi czuje się jak bym miał komuś krzywdę zrobić. co jeszcze powiedział. że w głowie mu się tak dzieje takie myśli.

Gość gość
Pewnie psychopata, współczuję, bo tego się nie da wyleczyć. Koniecznie szybko do psychiatry.

Gość gość
A może to sprawa jakiegos demona ?

Gość gość
Miewa on wtedy duże źrenice ? Może idź z nim do księdza ?>

Gość gość
objawy wskazują na schozifrenie.. ale diagnozować to może tylko dobry psychiatra dziecięcy, my na kafeterii tylko możemy zgadywać

Gość gość
Wybierz się z synem do poradni pedagogiczno-psychologicznej. Wcześnie podjęta terapia może przynieść pożądane efekty. Nie martw się na zapas, bo i tak nic Ci to nie da :-)

Gość gość
a czy takie małe dzieci już mogą okazywać objawy schizofrenii?

oglądałam program o dzieciach, które praktycznie od urodzenia cierpiały na schizofrenię. Rzadkość, ale jak widać zdarza się w każdym wieku.