Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajaaa

Macie jakieś pomysły dla mnie? Chyba nie nadaję się do żadnej roboty:(

Polecane posty

Gość jajajajaaa

Nie mam wyobraźni przestrzennej. Od mechaniki i budownictwa, elektrotechniki, jakiś narzędzi i tego typu technicznych rzeczy mi się zbiera na wymioty, od wydzielin ludzi i ich organów też. Nie mam jaj, by być na kierowniczym stanowisku, jestem miła;( Na prostytutkę ani utrzymankę się nie nadaję:( Macie jakieś pomysły na zawody/ studia dla mnie?:(

Gość jajajajajjjaaaa
jak?

Gość zapent
a może zwyczajnie popatrz na trawnik zielony i dlaczego na stadionie trawa rośnie w pasach wzdłużnych i poziomych oraz poziomych , czy warto z dalekiej Syberii sprowadzać słodkie jagody kamczackie i jakie są zapylacze dla tej jagody i co można posadzić w polskich ogrodach ? no wiem, nie każda kobieta się nadaje aby swoje szpony wbić w glebę jednak, pamiętajcie o ogrodach

Gość gość
Prostytutka? Każda się nadaje, te lepsze są w burdelach te gorsze stoją z Ukrainkami na autostradzie.

Gość jajajajaaaaja
Komu miałabym pracować w tych ogrodach? Czy jako handlowiec roślinami? Weź że powiedz w prost o co Ci chodzi!

Gość jajajajjjaaaa
W "Grze o tron" był motyw, że jedna prostytutka nie nadawała się do tej roboty, bo nie traktowała wystarczająco lekko swojego dziecka i ciała i chodziła za często przez to niezadowolona, czy jakoś tak. Jak widzisz więc, nie każda kobieta się nadaje.

Gość jajajaajaaajajaja
gość: Tobie tylko się wydaje, że każda może być, ale w rzeczywistości to Ty byś widocznie najchętniej każdą zaliczył. Kobiety są inne.

Gość gość
Za dużo TV oglądasz. Masz cipkę? Korzystaj.

Gość jajajaajajaaaa
S********j z takimi radami.