Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straszny dół nie dość ze mam złamane serce to jeszcze czuję się upokorzona

Polecane posty

Gość m ądralIa
zgadzam się. Może to błogosławieństwo od losu, że koleś odmówił? Czasem dobrze jest nie dostać tego, czego chcemy.

Gość gość
nie przejmuj sie kazdemu sie zdarza no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
ja do niego zawsze w miniówkach biegałam, na obcasie, z dekoltem - napisalam do niego, jak sie dowiedzialam, ze sie wiecej nie spotkamy, bo on tam wiecej nie przyjdzie, bo nie ma czasu... myslalam, ze uda sie sprawe osobiscie zalatwic, ale potem sie dowiedzialam, ze on praktycznie zrezygnowal z braku czasu... ale nie tylko na zajecia nie ma czasu, na spotkanie ze mna tez nie :(

Gość gość
dół jest sraszliwy - jakis taki depresją pachnący, bede wdzieczna za kazdy wpis, nawet pozny

Gość m ądralIa
łeeee...no to ja nie wiem. Skoro miniówka nie działała to niech spada :o Inni chętni będą.

Gość gość
On ma dziewczynę. Wcale mi cię nie żal.

Gość gość
skad wiadomo, że ma ?

Gość gość
moze jest gejem albo ma problemy osobiste a ten kurs z ktorego zrezygnowal mial juz oplacony? ile zajec mu przepadlo?

Gość gość
szef mu opłacił, on uznał, ze nie ma czasu chodzić, przepadło mu 2/3 semestru na oko patrząc

Gość gość
chciałam się stać częścią jego swiata, ale skoro "nie ma czasu', to nie trzeba, będę dumną 'szczęśliwą' singielką dalej... szkoda, ze z polamanym sercem

Gość gość
ciekawe co mu tak pochlania czas, ale przynajnniej wiesz,ze faktycznie nie ma go i to nie byla tylko wymowka

Gość gość
boje się, że jakaś dziewczyna... jakby mu na mnie chociaz troche zalezalo, to by napisał, odezwę się, jak wrócę z delegacji :( ale to tylko mi zależy jak widać

Gość albo tak się sprawy mają
"ja do niego zawsze w miniówkach biegałam, na obcasie, z dekoltem". . Sorry, ale może uznał Cię za nachalną d/u/po/da/jkę. Nie wszyscy faceci lubią takie kobiety, niektórym się one źle kojarzą i nie nadają się w ich oczach do związku. Plus on pewnie odczytał Twoje "sygnały" i może tym bardziej wywnioskował, że ogólnie jesteś agresywną panienką, co sama wskakuje na faceta. Mówisz o sobie "wiedźma", ale może sobie wlewasz, bo może faceci Cię niestety postrzegają nie jako wiedźmę, ale trochę jak dzi/w/ę?

Gość albo tak się sprawy mają
szczególnie, że z tego co piszesz, to on raczej nie jest typem, co 2 godziny przed lustrem stoi i zarywa panny. może nie chodzi o urodę, ale po prostu uznał Cię za kategorię kobiet nie dla siebie (łatwą? nachalną? tanią? - sorry ale ta miniówa, dekolty... )

Gość gość
Faceci lubią seksowne dziewczyny. Pisała, że ma dziewczynę. Facet skumał, że na niego leci to ją spławił, i słusznie.

Gość gość
"Pisała, że ma dziewczynę" . AHA :D Nie zauważyłam tego. To po co w ogóle ten temat? Koorewka się dziwi, że dostała kopa? :O Brawo dla tego kolesia.

Gość gość
Mój mężczyzna zostawił mnie 27 lutego po 12 latach bycia ze sobą. Nie umiałam sobie z tym poradzić. Wiedziałam że jedyną szansą dla mnie jest Go odzyskać. I tak też uczyniłam. Wszystko dzięki urokowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl – wrócił do mnie i jest jak dawniej, a nawet lepiej.