Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćć 1234

Kobieta ma...

Polecane posty

Gość gośćć 1234

Chciał bym się od was dowiedzieć czy normalne u Kobiety są następujące zachowania które za chwile pokrótce opisze pierwszy raz jestem w związku a wydaje mi się że coś jest nie tak więc chciał bym zasięgnąć u was rady. Jestem z Nią rok z chakiem wszystko było i jest cudownie ale niestety chyba tylko z mojej strony.... Staram się dla niej latam z kwiatami latam za nią po każdym fochu.. i niby wszystko pięknie fajnie lecz te fochy zaczynają się o coraz mniejsze rzeczy... przykładowo Ona uważa że nie mogę mieć koleżanek ponieważ ... no w sumie nie pamiętam jej argumentu ale chodzi o to że nie mogę ( gdy ona normalnie gada z kumplami ) dodatkowo nie mogę obok nich nawet siedzieć na zajęciach chyba dlatego żebym nie zaczął z nimi rozmawiać... ponad to o imprezach mogę zapomnieć natomiast ona ostatnio ze znajomymi wyszła do baru na "soczek" wyszło tak że zerwałem kontakt ze wszystkimi dziewczynami gdzie ona tego nawet nie docenia... ba nawet z kumplami już tak bardzo nie gadam... Dodatkowo teraz w najbliższym tygodniu mam 2 egzaminy i referat który muszę zrobić sam ponieważ na roku mam dużo koleżanek i nie było za bardzo z kim zrobić więc powiedziałem że zrobię to sam a jest on w cholerę trudny. A co miesiąc było tak że dawałem jej kwiatka w ten sam dzień i ten dzień wypada niestety teraz a Ona mieszka daleko i wiem że jak pojadę to nie zrobię za wiele co będzie równoznaczne z tym że będę miał szansę oblać... i ona się na mnie strasznie wściekła i znowu z tego powodu chce ze mną zerwać.... dodatkowo ostatnio powtarza że mnie nie Kocha gdy coś jej nie pasuje i źle się dzieje ale to jest bujda na resorach bo gdy wszystko przechodzi i jest po jej myśli nagle Kocha mnie i jestem taki cudowny.... Nie wiem czy to ze mną coś jest nie tak i faktycznie to moja wina czy nie... zrobiła mi wodę z mózgu. :/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować