Gość gośćć 1234 Napisano Kwiecień 19, 2014 Chciał bym się od was dowiedzieć czy normalne u Kobiety są następujące zachowania które za chwile pokrótce opisze pierwszy raz jestem w związku a wydaje mi się że coś jest nie tak więc chciał bym zasięgnąć u was rady. Jestem z Nią rok z chakiem wszystko było i jest cudownie ale niestety chyba tylko z mojej strony.... Staram się dla niej latam z kwiatami latam za nią po każdym fochu.. i niby wszystko pięknie fajnie lecz te fochy zaczynają się o coraz mniejsze rzeczy... przykładowo Ona uważa że nie mogę mieć koleżanek ponieważ ... no w sumie nie pamiętam jej argumentu ale chodzi o to że nie mogę ( gdy ona normalnie gada z kumplami ) dodatkowo nie mogę obok nich nawet siedzieć na zajęciach chyba dlatego żebym nie zaczął z nimi rozmawiać... ponad to o imprezach mogę zapomnieć natomiast ona ostatnio ze znajomymi wyszła do baru na "soczek" wyszło tak że zerwałem kontakt ze wszystkimi dziewczynami gdzie ona tego nawet nie docenia... ba nawet z kumplami już tak bardzo nie gadam... Dodatkowo teraz w najbliższym tygodniu mam 2 egzaminy i referat który muszę zrobić sam ponieważ na roku mam dużo koleżanek i nie było za bardzo z kim zrobić więc powiedziałem że zrobię to sam a jest on w cholerę trudny. A co miesiąc było tak że dawałem jej kwiatka w ten sam dzień i ten dzień wypada niestety teraz a Ona mieszka daleko i wiem że jak pojadę to nie zrobię za wiele co będzie równoznaczne z tym że będę miał szansę oblać... i ona się na mnie strasznie wściekła i znowu z tego powodu chce ze mną zerwać.... dodatkowo ostatnio powtarza że mnie nie Kocha gdy coś jej nie pasuje i źle się dzieje ale to jest bujda na resorach bo gdy wszystko przechodzi i jest po jej myśli nagle Kocha mnie i jestem taki cudowny.... Nie wiem czy to ze mną coś jest nie tak i faktycznie to moja wina czy nie... zrobiła mi wodę z mózgu. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach