Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1243

Mój związek się wypala:(

Polecane posty

Gość Ania1243

Jestem z moim chłopakiem prawie 4 lata. Poznaliśmy się w technikum, jest ode mnie 2 lata starszy. Strasznie do siebie pasowaliśmy, każdy nam to mówił. Mamy za sobą dużo wspomnień, nie tylko tych pięknych... Seks był idealny, jego wsparcie, troskliwość, były na wagę złota. Każda dziewczyna zazdrościła mi udanego związku. Niestety stało się coś, czego nie mogłam przez długi czas przyjąć do świadomości - przestało mi na nim zależeć. Nie zależy mi na spotkaniach, a kiedyś spotykaliśmy się codziennie, nie zależy mi na telefonie czy smsie od niego, szukam wymówek żeby nie doszło między nami do stosunku, nie chce go przytulać i całować... Nie rozumiem samej siebie! On to wyczuł, bo ostatnio sam stwierdził, że biore go na dystans. Czuje się z tym źle, jakby tego było mało, to rozglądam się za innymi mężczyznami, ale nie do związku, tak po prostu. Czuje do siebie wstręt, nie ufam już sobie, przecież planowaliśmy wspólne mieszkanie, przyszłość... :( kochałam go nad życie, jak wariatka, byłam zazdrosna, sprawdzałam jego smsy i wiadomości na fb (kiedyś dał mi ku temu powody), poświęcałam się, gotowałam mu najlepiej jak potrafiłam, robiłam niespodzianki, nie wyobrażam sobie teraz, że jestem sama, że moja rodzina się o tym dowiaduje, że ze ścian znikną nasze wspólne zdjęcia, a jego postać pozostanie mi jedynie w pamięci. Było by mi go cholernie szkoda, i chciałabym go pocieszyć, ale wiem, że pewnie nie chciał by mnie już widzieć. Prosze powiedzcie mi, co ja mam robić? Na prawdę chodze przybita od kilku tygodni i mam okropne wyrzuty sumienia, bo spodziewałabym się wszystkiego, ale nie tego!

Gość gość
To u was kobiet standard, jak znajdziecie faceta który was kocha i zrobi dla was wszystko, to szybko się nim nudzicie i szukacie wrażeń gdzie indziej... przechodziłem to samo i teraz wiem dlaczego większość facetów traktuje kobiety jak obiekty seksualne, niestety nie nadajecie się do niczego innego jak przer******** nie warto w was inwestować uczuć, lepiej kupić sobie psa, bo on przynajmniej będzie lojalny i wierny.

Gość gość
Przeczekaj...Nie podejmuj pochopnych decyzji. Byc moze to normalne. Skupiaj sie na stronach pozytywnych. Daj sobie czas. Jeli dalej bedziesz czuc do niego niechec wtedy pogadaj z nim i powiedz mu o Twoich rozterkach.

Gość gość
Po co rozglądałaś się za innymi. Przyznaj mu się powiedz o tym ,przeproś, powiedz że zrozumiałaś swój błąd i że bardzo go kochasz, przytul go. On bardzo Cię kocha inaczej nie był by smutny.