Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam chłopców

Polecane posty

Gość gość

Mój dziesięcioletni syn zaczął osikiwać mi toaletę. Wcześniej nie było tego problemu, a teraz dosłownie cała toaleta jest brzydko mówiąc ojszczana. Deska, muszla, podłoga, papier toaletowy, a nawet ściana :/ już brakuje mi słów. Rozmawiam z nim i pytam czemu, a on mówi, że podnosi deskę i nie robi tego specjalnie. Pytałam babć czy u nich też tak robi. Twierdzą, że nie. A w domu to jest tragedia. Toaletę sprzątam 15 razy na dzień. Raz przyszła koleżanka na kawę, a ja nie zauważyłam, że młody wszedł do toalety. To, co koleżanka zastała... No koszmar! To nie wygląda jak dzieło dziesięciolatka, a jak kibel żula, który wiecznie jest pijany i wszystko mu jedno po czym leje. Czy wiecie czym to może być spowodowane? Problem pojawił się jakieś 2 m-ce temu. Wcześniej było wszystko ok. Już nie wiem jak z nim rozmawiać. Śmierdzi tą uryną, wszystko olane, a mnie się chce płakać.

Gość gość
pierwszy raz o czymś takim słyszę :O

Gość gość
niech ktoś coś poradzi, bo ja się nerwowo wykończę

Gość gość
moze miec stulejkę

Gość gość
pewnie zaznacza w ten sposób swój teren i swoją samicę (czyli kobietę - matkę )

Gość gość
głupie komentarze ;/ może porozmawiaj z nim, tłumacz, wprowadź system nagród, kiedy uda się zachować porządek w łazience, albo zainwestuj w nakładkę na sedes dla dzieciaczków, u nas tutaj zamawialiśmy - www.toyka.pl i bardzo się spodobało.