Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosyc go

moj glupi brat zastrasza wszystkich moich chlopakow

Polecane posty

Gość mam dosyc go

Czesc! Mam 17 lat. Moj brat 22 i zgrywa wielkiego mojego obronce. Nigdy o to go nie prosilam. Nigdy tez krzywda mi sie nie stala wiec nie ma podstaw by byc tak przewrazliwionym na moim punkcie. Czasem nawet mysle ze to nie zadna troska a zwykla zlosliwosc i chec uprzykrzenia mi zycia. Nie moge z nikim sie spotykac plci przeciwnej. Nie wazne czy to jakas moje sympatia czy zwykly kolega kazdy z nich dostaje pare slow od mojego brata. Nawet nie wiem kiedy ich namierza. Zastrasza i grozi ze jak dalej beda krecic sie wokol mnie to popamietaja. Moj brat jest z wygladu grozny nie jest zadnym wymoczkiem. Dlatego nikt sie nie chce narazac i mnie sobie odpuszcza. Potrafi mnie eskortowac ze szkoly do domu mimo moich wyraznych protestow bo mam inne plany np. Ciagnie mnie sila i zamyka potem zebym od srodka nie mogla otworzyc i tak siedze w domu. Rodzice mi na wiecej pozwalaja niz on. Mama wyrazila zgode bym od czasu do czasu poimprezowala ale on nie. Ja go nie pytam on po prostu robi wszystko bym tam nie dotarla. Raz mial mnie zawiezc autem to mnie w nim zamknal a sam gdzies polazl. Mam przez niego coraz mniej znajomych. Wszystkich w*****a inni sie go boja. Sam chleje pali i przesiaduje z szemranym towarzystwem. Ja sie dobrze ucze jestem poukladana i nie potrzebuje takiej kontroli. Co moge zrobic? Przegial gdy dzis znow zerwal ze mna chlopak z powodu mojego brata

Gość pewnie ma skama na ciebie
i dlatego tak cie broni🖐️

Gość KUM KUM Tanita
przesadzasz, jak zwykle

Gość gość
Ciekawe czy mnie zastraszy :D ?? chetnie ci pomoge

Gość pewnie ma skama na ciebie
mialo byc SMAKA :o a moze juz po tobie jezdzil, ze taki zazdrosny?:o🖐️

Gość gość
Przesadzasz i wymyslasz. Temat do zamkniecia.