Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAŁBOY

WARSZAWSKIE METRO TO SYF KIŁA I MOGILA SKŁADY POCIĄGU JAK BARAKOWOZY

Polecane posty

ciasne brzydkie i głośne. bilety droższe niż w wielkich miastach europy. syf kiła i mogiła :o

Gość Gryfindor
dodaj ze jedno z najdrozszych w europie liczac ile wydano na budowe 1 metra metra

Gość jaśwędrowniczek
To nim posrańcu nie jeździj . Jeździ na kozie , na oklep

Gość gość
może nie zauważyłeś, ale w autobusach masz większy tłok niż w metrze. Ja jestem zadowolona z metra, szybko jedzie, nie wygląda źle z zewnątrz jak i wewnątrz.

Jechałem ostatnio bo musiałem ale ogólna porażka:o pociągi głośne, bilety drogie, stacje jak za komuny JEDNA WIELKA PORAŻKA :o

Gość gość
Kałboy ma rację. Za 20 minut jazdy 3,60 pln to jakieś nieporozumienie. Ja w Wiedniu płacę 2,10 euro za 90 minut jazdy a bilet jest też ważny na autobus i tramwaj

Gość gość
co chcesz? Tam jest zawsze porządek, no może czasem raz na kilkanaście przejazdów znajdzie się jakąś pustą puszkę po napoju, ale to są wyjątki (przecież nikt nie będzie non stop przechodzić przez wagony i zbierał wszystkiego, takie rzeczy robi się dyskretnie). Druga sprawa, nawet okolice metra są utrzymywane w czystości (wieczorami myją schody i korytarze), w ciągu dnia myją też bramki.

Gość gość
W Wiedniu w ciągu dnia chodzą sprzątacze po wagonach i stacjach i sprzątają. Można tam dosłownie jeść z ziemi. A na stacji Politechnika gdzie byłem ostatnio w nocy był taki syf że aż mdliło:o

gość Kałboy ma rację. Za 20 minut jazdy 3,60 pln to jakieś nieporozumienie. Ja w Wiedniu płacę 2,10 euro za 90 minut jazdy a bilet jest też ważny na autobus i tramwaj xxxxxxxx 4,40 za 75minut i też możesz łączyć z innymi pojazdami komunikacji miejskiej a nawet z podmiejskimi .:P Najlepiej gó**o wiedzieć ale się mądrzyć

Gość gość
spiertalaj choyu:o