Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

robić test czy nie? doradzcie

Polecane posty

Gość gość

cykle miałam zawsze 28-30 dniowe, jednak w roku zawsze zdarzy mi się cykl który trwa np.: 32 albo 34 dni. Dziś mija 30 dzień cyklu, okresu nie mam, nie wiem czy zrobić test. Nie chce się nakręcać. Chciałam poczekać do 34 dnia cyklu, ale jutro święta i chciałabym wiedzieć na czym stoję.

Gość gość
no to zrób, a jak wyjdzie negatywny i okres nie przyjdzie to powtórz za parę dni

Gość gość
właśnie też tak myśle, ale mówi się że najlepiej zrobić z rana :(

Gość gość
pewnie że zrób !

Gość gość
To zrób test jutro rano.

Gość gość
Hej przepraszam ze pisze na tym forum o innym troche temacie ale chodzi o to ze kkchalam sie z chlopakiem z 31 na 1 kwietnia a lktes skonczyl mi sie 3 albo 2 dni przez stosunkiem no i kazdy pisze mi ze mialam wtefy prawdoppdobnie dni nieplodne ale juz sama nie wiem zrobilam test ciazowy po 2 tygodniach os stosunju i nic .ie wyszlo czy moge byc spokojna ? Moze mi ktos odpisac

Gość goood
po spodziewanej @ nie musisz robic rano jak ma wyjsc pozytywny to wyjdzie

Gość gość
Ja bym poczekała do tego 34 dnia. Przynajmniej wtedy wszystko będzie jasne.

Gość gość
Hej przepraszam ze pisze na tym forum o innym troche temacie ale chodzi o to ze kkchalam sie z chlopakiem z 31 na 1 kwietnia a lktes skonczyl mi sie 3 albo 2 dni przez stosunkiem no i kazdy pisze mi ze mialam wtefy prawdoppdobnie dni nieplodne ale juz sama nie wiem zrobilam test ciazowy po 2 tygodniach os stosunju i nic .ie wyszlo czy moge byc spokojna ? Moze mi ktos odpisac

Gość gość
Co myslicie o mnke dziewczyny moze mi ktos odpisac chldzi mi o ten test co go robilam

Gość gość
na twoim miejscu zrobiłabym jeszcze jeden test innej firmy

Gość goood
dziecko skąd my mamy wiedzieć czy ty jesteś w ciąży czy nie , wiadomo jak upprawiasz seks to masz szanse na to by począć nowe życie ale my Ci nie powiemy przez monitor czy tak tez sie stalo w waszym przypadku , głupotą jest myslenie ze w ciaze mozesz zajsc tylko w dni plodne ... powinnas najpierw poczytac o tym zanim decydujesz sie na współżycie... na test jest napewno za wczesnie , idz do labolatorium i zrob badanie beta HCG koszt ok. 25 zł - oczywiście po świętach :/ i będziesz wiedziała.

Gość gość
jestem w ciąży zrobiłam test kreska 2 pokazala się po 30 sek była blada teraz minelo 3 min tak jak pisze na teście i jest bledsza od tej drugiej ale bardzo wyrazna. Chce mi się plakac ze szczescia

Gość gość
Jesli w marcu mialam okres od 25 do 29 a w kwoetnii od 22do 27 to cykl mam35 dni tak

Gość gość
gratuluje :-) Ja mam 2 dpo i mam nadzieje,że też się uda :-) chociazsporo czasu jeszcze do testowania.

Gość goood
gratuluje :) i życze szczęśliwych 9 miesięcy :)

Gość gość
mąż się popłakał :) masakra

Gość gość
gratulacje:)

Gość gość
Fajny świąteczny news :)

Gość gość
Gratulacje!!!!! :))))

Gość gość
dziękuję Wam kobietki, więcej wiecie na temat ciąży niż ja. Jestem młodą mężatką, pare miesięcy "staramy się" o dzidziusia, ale tak na spokojnie, nie robie testów owulacyjnych, nie mierze temp, nie oglądam mojego sluzu, nie biore zadnych witamin. Powiem Wam że ogromnie się ciesze ale i bardzo boję. :( umówiłam się już do gina na wt, ponieważ dziwnie pobolewa mnie podbrzusze tak jakby w dole mnie ciągnęło, nie cały czas ale miewam takie momenty. Tak strasznie się boje że do wt może się coś stać , że mogę dostać okres :(

Gość gość
To normalne emocje. Pewnie mąż ma dokładnie to samo :) Pamiętam, jak zrobiłam test, akurat tknęło mnie rano w pracy i od razu poleciałam do apteki. Próbowałam jeszcze chwile pracować, ale tego dnia nie rozumiałam co robię - musiałam się zwolnić do domu. Mąż też mówi, że coś robił, ale średnio kumał co.

Gość gość
Bardzo się cieszę :) wychodzi na to, że zostanę mamą pod koniec grudnia :) jestem taka szczęśliwa . Mąż już nie chce nawet syna, mówi że mu to bez różnicy może być syn albo córeczka, byleby było zdrowe. Ja myślę tak samo :) jednak bardzo się boję, chce żeby wszystko było dobrze, żeby dzieciątko było zdrowe i żebym je donosiła, a teraz martwię się bo boję się że dostanę okres. :( jak dzwoniłam do gina mogłam mu powiedzieć, że mnie boli czasem podbrzusze ale jakoś nie potrafię słowa wydusić, ledwo się na wizyte umówiłam

Gość gość
miałam to ssamo :) panicznie bałam się , że to albo pomyłka , albo zaraz bańka pęknie , nie warto :) pamietaj że teraz musisz uwazac na siebie i nie denerwowac , uczucie ciągnięcia , skurcze , czy pobolewanie brzucha tak jakbys miala zaraz okres dostac jest normalne , i martwić sie powinnas gdybys nic takiego nie czula, teraz Twoja macica przechodzi rewolucje :) mały lokator układa sobie "mieszkanko" macica sie rozciąga i stąd te pobolewania , skurcze itp , :) bez obaw , jestem aktualnie w 11 tyg ciąży i ciągle czuje takie bóle :) to normalne :)

Gość gość
tak się boję, mimo iż go jeszcze nawet nie widziałam nie chce aby stała mu się krzywda :(

Gość gość
a czy jak teraz pojde do ginekologa, to zrobi mi już usg czy to za wcześniej. Chciałabym wiedzieć jak najwięcej :) mam w sobie tyle obaw ale i tyle radości :)

Gość gość
jeszcze się boje ze ciesze się ciążą a może to torbiel albo co innego i okaże się że to pomyłka :(

Gość gość
a kiedy miałaś ostatnią miesiączke ?

Gość gość
20 marca