Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczyt chamstwa.... :(

Polecane posty

Gość gość
nie no to jest fakt, ze dla mnie takie zachowanie jest niewyobrazalne i sama bym tak nie postapila, ale szczyt chamstwa, ubolewam? :P Ale moze chociaz kobiecie mimo wszystko zrobilo sie glupio, jak jej Twoj maz zwrocil uwage.

Gość gość
Oj tam, pewnie nie zauwazyla bachora. Placza sie pod nogami a potem petensje macie. Pilnujcie tych swoich szczyli bo ja nie zamierzam na nich zwracac uwagi.

Gość gość
Dobrze zrobiła bachor powinien wiedzieć gdzie jego miejsce.

Gość gość
Bachor,gowniarz,szczyl...ech.,ludzie,co z wami?!:-(

Gość gość
ale chamskie suki tu na forum. Kobieta opisała sytuację jakże często spotykaną w życiu. Wystarczy przejechać się komunikacją miejską w godzinach szczytu, gdzie stare babska pchają się, biegną a jak dopadną autobus czy tramwaj to bez sił są. Dramat. Te z kościoła wcale nie są lepsze. Tu łapki składa a kulasami rozdepcze. Ja bym ja op********ił. Juz nie raz z*****-łem ludzi, którzy udawali, że nie widzą mojego dziecka. Sytuacja z kolejki po deserek na wakacjach. mój syn kulturalnie stoi w kolejczce po lody, podchodzi para około 50 lat i wchodzą przed mojego syna. Musiałem wstać i ustawić ich do pionu. Takich przypadków jest pełno. Dziecko? eeee, można olać, bo nie moje.

Gość sex drugs and rock and roll
szczyt hamstwa? nasrac komus na wycieraczke, zadzwonic i poprosic o papier toaletowy

Gość gość
mnie kiedyś ,jak w ciaży byłam przepuszczono bez kolejki do badania krwi, jedna starsza kobieta na to powiedziała, a co to ma być, te kobiety to teraz wstydu nie mają , pełno ciężarnych wszędzie. hahahah, miałąm już 30 lat ,męża i to była druga ciąża.

Gość gość
Gdyby ta raszpla na mnie trafiła,to następny raz odwiedziłaby kościółek w trumnie:O

Gość gość
12:15 tak mamusia cię nazywała w dzieciństwie?Tak to jest jak patologia ma dzieci:O później chodzi takie coś jak ty po tym świecie

Gość gość
Ale przynajmniej się z tym pogodziłem :) nie to co ty :) a patologia to u ciebie gdy twój ojciec pije na potęgę a twoja matka nie wraca do domu :) odrazu wp*******ć szczylowi i by się trzymał giry jak pies.

Gość gość
Tak mój ojciec pije...chyba ze św.Piotrem:D zapewniam cię,że od 20 lat nic nie wziął do ust,bo nie żyje ty przygłupie:O nie masz żadnych kolegów?

Gość gość
12:28 z kim sie twoja stara puściła,że wysrała takiego głupka jak ty? IQ tej osoby i twojej matki to pewnie -10:O

Gość gość
wesołych świąt zjadliwe żmije z kafe :P a największej sily stare babska dostaja jak trzeba sie dopchać do pocałowania krzyża w piątek: zabiłaby, podeptała drugiego ale ona musi pierwsza oddać cześć i chwałe Bogu hahaha....

Gość gość
"Gdyby ta raszpla na mnie trafiła,to następny raz odwiedziłaby kościółek w trumnie" :D To jest wlasnie typowy przyklad katoliczki :D Jestescie zaklamane i ta cala wasza sekta tez.

Gość gość
Do z**** 20.04.14 Żalisz się czy chwalisz ja tutaj ciupie dla beki a ty spinasz od////byt. Ch*j mnie obchodzi kto nie żyje każdy kiedys pierd/////olnie. Przygłupie? hmm skąd miałem wiedzieć zj***e że nie żyje i ch*j mnie to obchodzi. Tak kolegów nie mam .... a nie sorki mam komputer :) hahaha a teraz do 20.04.14 Z listonoszem :) a twoja stara nie chciała ciebie urodzić ale wszyło jak wyszło i niestety ciebie urodziła. Po porodzie kupiła wódke jebneła w stół i powiedziała do twojego ojca ,,Wypijmy za błędy". Ciebie to pewnie tryglodyta robił :)

Gość gość
wszystko ladnie pieknie,pani zle zrobila,nie przeprosila ok.Tylko....z tego üowodu zakladac topik?:Dijescze sie w niego wczuwac?:Dno ludzie,za takimi sytuacjami dzieciak musi sie nauczyc obchodzic.jakswiat swiatu chamstwo bylo jest i bedzie,a zreszta moze byla tak natchnieta ta baba,ze nie zauwazylaze koszyk przewrocila.wiecie euforia katolicka,orgazm mozgu po kazaniu itd.

Gość gość
Matka powinna zwrócić uwagę głupiej babie, tak żeby dzieciak wiedział, że nikt nie może po nim jeździć.

Gość gość
Autorka:mam tylko nadzieję,ze Ludzi dobrej woli jest więcej I mocno wierzę w to Ze ten świat Nie zginie dzięki nim

Gość gość
Nie umiesz otworzyć pyska? Wychowasz mlodego na cipkę kafe prawiczka.

Gość gość
A zakładać ttemat,czy jestem w ciąży ma sens?

Gość gość
Mąż pysk otworzył( mnie przy tym nie było) a ona nic, a że to w kościele,to trochę nie wypadało większych afer robic

Gość gość
A moim zdaniem, szczytem chamstwa jest puszczanie bachorow w tlum ludzi i jeszcze pretensje, ze obcy szczeniakiem sie nie zachwycaja i nie zwracaja na niego uwagi. Paletaja sie te gnoje ludziom pod nogami, kiedys o malo sie nie przewrocilam bo szczyl wbiegl mi prosto pod nogi. Pilnujcie swoich dzieciakow. Tatus powinien byc obok dzieciaka i pomoc mu wyniesc koszyk z tlumu. Potem niech sobie dzieciak wymachu.je tym koszykiem.