Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9lat roznicy ,to duzo?

Polecane posty

Gość gość

Ja 24,on 33. Mysliscie ze to bardzo duza roznica ? Narazie sie tylki spotykamy ale znajomi mi ciagle mowia ze szkoda zaczynac,bo roznica wieku jest ogromna i nie wyjdzie nam to na dobre.jak sadzicie kochani?jakies doswiadczenie ?

Gość mirlady
Nie ma znaczenia, jesli macie podobny swiatopoglad, wartosci itd.

Gość gość
nieduzo, moim zdaniem luz. duzo znam takich zwiazkow, nawet malzenstw. na pocieszenie - ja jestem zadurzona w 20 lat starszym mezczyznie.

Gość gość
bardziej obawiałbym się na jego miejscu(bez obrazy)ale Ty pytasz . myślę że on już wie czego chce , spróbuj a jeżeli tobie nie będzie coś pasowało to szybko zrezygnuj bo później będzie bolało (9 lat to nie wiele , ja byłem w związku z kobietą o 11 lat młodszą , a mieszkaliśmy w jednej wiosce :) ale muszę powiedzieć że fajnie było i pewnie jeszcze raz zrobiłbym tak samo chociaż później baaardzo bolało)

Gość gość
Tylko ze z tego co widze to ja bardziej chce ,spokojnego zycia,zalozenia rodziny,powaznego zwiazku on niby tez ale zawsze powtarza ze pieniadze sa wazne i ze gdyby mial ich wiecej to by znaczyl wiecej jako facet.(pare jego bylych mu wypomnialy niedostateczne fundusze)

Gość gość
zalezy, facet w wieku 33 lat moze byc bardzo niedojrzaly moim zdaniem do 7-9 lat +/- ok, jesli obie osoby maja podobne podejscie do zycia, wartosci

Gość asdfghjkloiuytrsdfgbn bv
nie duzo, ja mialam 17 lat od 9 wiecej