Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowalala566

Witam czy w tym czasie moglam zajść w ciąże .?

Polecane posty

Gość malinowalala566

witam was wszystkie ! Mam problem otóż ostatnią @ miałam 2 kwietnia , kochałam się z narzeczonym 14 kwietnia ,15 i 10 kwietnia , mierzyłam temperaturę w pochwie i wyniosła 37,4 oraz boli mnie brzuch trochę i jestem senna . okres powinnam mieć za 2 tygodnie . Czy jest prawdopodobieństw o ze mogłam zajść w ciąże ? Narzeczony nie doszedł we mnie , ale miał takie niby soki .śluz niewiem jak to nazwać . test mogę wykonać po świętach a ccialabym cos wiedzieć na ten temat od pań które bardziej się orientują a może tak miały . Za każda odpowiedz bardzo będę wdzięczna

Gość gość
Jestes glupia jak but - jak po 5 dniach od seksu chcesz odczuwac jakiekolwiek jej objawy? :D :D :D :D :D Nawet do zagniezdzenia nie doszlo.

Gość gość
i test po 7 dniach ahahahahah :D

Gość malinowalala566
Przepraszam bardzo , pominełam to ze wczesniej także odbywalismy Stosunek wiec nieciekawi mnie to ze temperatura 37.3 jest wczesniej miałam 36.6 ... Oraz potrafię spac od 18 do 11 rano a to ze nie orientuje się w temacie to nie oznacza ze jestem głupia człowieku

Gość gość
jak juz to wczoraj moglas wpasc.

Gość malinowalala566
Dziękuje chociaż za tą odpowiedz

Gość malinowalala566
wypraszam sobie, mam 15 lat więc nie wiem po jakim czasie są objawy. Nie umiem jeszcze obsługiwać wyszukiwarki i w szkole nie słuchałam za bardzo tego co mówią na ten temat

Gość malinowalala566
O widzę ktoś się podszywa po mnie ! Nie dziewczyno nie mam 15 lat mam 20 ! Idiotko.. Pytam tylko dlatego ze boje się zajść w ciąże ponieważ jedno dziecko mi umarło mam problemy z sercem . -_-

Gość gość
A skąd my to mamy wiedzieć? A na objawy zdecydowanie za wcześnie. Podsumowując, w ciążę zajść mogłaś lub nie mogłaś

Gość stefkaaaaaa
ja pierniczę........... trzeba było użyć takiej rzeczy co się nazywa PREZERWATYWA........... ło matko bosko co za ciemnogród w tym kraju z narzeczonym sex uprawiała wg kalendarzyka .... jak ty taka pobozna toś nie powinna wogóle sexu uprawiać!!!!!!!!!! Masz grzech CIĘŻKI a w dodatku są Święta....

Gość gość
Nie martw sie głupimi docinkami. Wiem co przechodzisz, miałam podobnie. Ryzyko ciąży zawsze jest ale nie doszedl wiec naprawde niewielkie szanse na ciąże. Ps. U mnie nic z tego nie było:)

Gość stefkaaaaaa
są pigułki, jak juz masz zamiar uprawiać sex to bierz je REGULARNIE i będzie po kłopocie

Gość malinowalala566
Dzięki za rade :) ! Moja sprawa czy w święta seks uprawiamczy nie ! Na pewno nie Ja jedna -_- . tabletek nie biorę Chciałabym mieć dziecko ale lekarz powiedział mi ze jeżeli zajde w ciąże to albo Ja albo maleństwo umrze :'(:'(