Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim facetem 7 lat. Gdy tylko położy się obok mnie i przytuli, ma erekcję. Naprawdę niewiele mu wystarczy, a już jest w pełni gotowy. Traktowałam to jako dobry znak, w sensie: komplement dla mnie, że mu się podobam po tylu latach. Ale ostatnio poruszałam ten temat z przyjaciółką i ona stwierdziła, że faceci mogą mieć tak, że po prostu się o coś otrą itd., i już im staje, więc niekoniecznie muszę go podniecać. Proszę panów o odpowiedź: czy to ja tak na niego działam, czy jest to zwykła fizyczna reakcja na ucisk/otarcie i reagowałby tak samo przytulając się do jakiejkolwiek kobiety?

Gość gość102
twoja przyjaciółka jest głupia i mówi to z zazdrości, absolutnie jej nie słuchaj.

Gość Facet na 102
Głupoty gada. Jak kobieta podnieca to może stawać, nawet, bez żadnego ocierania, zaś jak nie podnieca to nie stanie.

Gość gość
Koleżanka powiedziała, że nawet przy brzydkiej kobiecie tak by zareagował, gdyby tylko się otarł, bo u facetów to reakcja fizjologiczna, nie tak jak u kobiet (gdzie współgra także psychika).

Gość gość
W sprawach damski męskich nigdy nie słuchaj kobiety

Gość gość
to nie zła z ciebie laska jest, i nie słuchaj głupot swojej przyjaciółki

Gość gość
Jest sexoholikiem dawaj mu kiedy chce bo skoki w bok beda jak mu nie dasz

Gość gość
Twoja przyjaciółka to kretynka i w dodatku od dziś mów i pisz o niej jako "przyjaciółce" (w cudzysłowie). Jestem facetem i jeśli staje mi przy kobiecie, to znaczy że mi się podoba a nie że się o coś otarłem. Co za głupia, wstrętna i niemiła dla ciebie baba z niej. Lepiej uważaj na nią. Jakby mi kumpel powiedział, że fajna laska puściła mu oko, to bym nie powiedział, że pewnie ma tiki nerwowe. Tak samo nie wyobrażam sobie żeby koledze mówić, że jak jego żona przez tyle lat ma na niego ochotę, to dlatego, że po prostu często ma chcice... No za parszywa baba z tej twojej "przyjaciółki". Wy kobiety jesteście jednak obrzydliwe.

Gość to jaa autorka
"Jakby mi kumpel powiedział, że fajna laska puściła mu oko, to bym nie powiedział, że pewnie ma tiki nerwowe." Rozbawiłeś mnie tym. :D Dziękuję.