Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto być z kimś skoro nie mamy czasu na spotkania?

Polecane posty

Gość gość

Jestem tym zmęczona, mieszkamy 10 km od siebie moglibyśmy widzieć się codziennie a czasem nie widzimy się 2 tygodnie. Po 2 latach myślę, że warto było by zamieszkać razem i wtedy nie było by tego problemu. Co raz więcej się kłócimy, bo jestem sfrustrowana. Nawet jak się spotkamy to on wpada do mnie na herbatę, uwali się na łóżku, marudzi, żebym wymasowała mu plecy i tyle. To nie związek, tylko jakiś żart. Nie wiem, wy byście dali rade w czymś takim siedzieć? Ja studiuję, opiekuję się babcią. On pracuje i chodzi do szkoły. Chodzi bo ja za niego wszystko robie, przesyła mi przez email, pomagam mu na egzaminach... Latem gdy mam więcej czasu jest fajnie, ale co to za wakacyjny związek? Co z tym zrobić? :(

Gość hennaaa
10km to jakiś problem? Nie o odległość chodzi, tylko o podejście partnera do związku

Gość gość
No ja właśnie pisze, że 10 km to mozna widzieć się codziennie.(miasto jedno przy drugim) On ma taka pracę, że faktycznie ciężko jest się dopasować, ja też mam babcie na głowie, jednak 2 tygodnie to totalne przegięcie!!! Mam dość! I nie wiem co robić :(

Gość gość
Nikt się nie wypowie?