Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerwa w związku

Czy facet wróci do dziewczyny, która po rozstaniu sypiała z innymi facetami?

Polecane posty

Gość gość
*kogos miala

Gość gość
zdrowy psychicznie oleje szmate którą mógł mieć każdy

Gość dziś
Nie musisz mu o tym mówić, zresztą jest równouprawnienie. Wg Panów kobieta się puszcza a Panowie to co robią?

Gość gość
Facet może moczyć a nawet musi przecież właśnie z tego powodu wyzywanie prawiczkow.

Gość gość
ch*j co robią faceci, mówimy o autorce. a ona jest szmatą

Gdybym byla facetem, nie skreslilabym kobiety za to, ze spala z kims innym po rozstaniu, ale nie chcialabym kobiety, ktora sypia z przypadkowymi facetami, wiec to by mnie odrzucilo. Z facetem podobnie, to, ze z kims spal gdy nie bylismy w zwiazku jest malo wazne, dopoki nie rozmawiamy o liczbie mnogiej.

Gość gość
Kobietom imponuje puszczalstwo facetów za to nienawidzą prawiczkow. Faceci odwrotnie szanują dziewice a puszczalskich gardzą.

Gość gość
Ja chciałem, i ok każdy może chcieć zacząć coś nowego. Ile razy chce. Ale jak zobaczyłem, że trzyma wszystkie pamiątki po tych byłych i jeszcze się nimi chwali to sory, ale wsiadłem :-)

Gość gość
Tzn wysiadłem :)

Gość do kubek z kawą
a on tez podczas tej przerwy mial inna partnerke?

Gość do gość 20 04 14 12 04
to naprawdę bzdury, jak panna uprawiała z innymi seks bez związku po rozstaniu i być może na dodatek nieźle wyuzdany?

Gość wstyd dla kobiety tak sie
puszczac! wstyd!

Gość gość
''Nie musisz mu o tym mówić, zresztą jest równouprawnienie. Wg Panów kobieta się puszcza a Panowie to co robią?'' równouprawnienie nie istnieje kobieta ma tysiące przywilejów a facet obowiązków to facet ma by pewny siebie, zaradny, przebojowy, mieć więcej kasy od kobiety być bardziej ogarnięty, mieć mięśnie i lepiej wyglądać do tego wykazywać się i poderwać!-bo dla kobiety zdobycie partnera i seksu jest bezproblemowe a najczęściej ma przeciętniaczkę z nijakim charakterem która uważa się za bóg wie kogo a jedyny obowiązek kobiety to szanować się i być cnotliwi nawet z tym kobiety nie dają sobie nawet rady a w zamian tylko wymagają

Gość Marko von Wałbrzych
Dla mnie jest już skończona :(

Gość gość
Dla mnie to skończeni są tacy durnowaci faceci- raczej faceciątka próbujące dorobić podwójną moralność- jedną da kobiet, drugą dla mężczyzn Z jednym się zgodzę, też nie byłabym z chłopakiem, który puszczał się na prawo i lewo Możecie sobie wmawiać że zaliczał a prawda jest taka, że jeżeli uprawiał sex z kim się tylko przytrafiło, to się zwyczajnie łajdaczył i dawał d**y i jest zwykłą szmatą

Gość gość
''raczej faceciątka próbujące dorobić podwójną moralność- jedną da kobiet, drugą dla mężczyzn '' facet ma: -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) -urodę często przewyższającą tą kobiecą-bo rzadko się zdarza żeby kobieta brała faceta brzydszego od siebie a kobieta może być brzydka/przeciętna. nijaka z charakteru a i tak uważa się za bóg wie co i żadna nic nie daje od siebie-nawet cnotliwości tak jak facet ma dokładać do kobiety i być zawsze lepszy i to on wykazać by kobietę zdobyć-tak kobieta nie potrafi być nawet cnotliwa tak jak facet biedny to nieudacznik (kobieta może mieć słabo płatną prace bo i tak zwiąże się z bogatszym i to on będzie musiał poderwać) tak samo dziewczyna z dużym przebiegiem jest puszczalska a roochacz to maczo bo ona ma seks za nic i to ja podrywają-a on musi się wykazać a mamy takie czasy ze już facetowi nie wypada niczego wymagać od kobiety i mega od siebie dawać bo ma wąskie horyzonty

Gość gość
No a gdzie to równouprawnienie o którym tyle piszecie, kobieta też ma prawo do orgazmów, niech korzysta z młodości.

Gość gość
Jeśli facet ma być lepszy od laski żeby jakąś mieć, a ty nie masz laski to widocznie nie jesteś lepszy - to znaczy jesteś tak samo marny jak te wstrętne baby co to niczego nie mają ani od siebie nie dają, więc czemu się wypowiadasz? Czyżbyś nic od siebie nie dawał, a w zamian wymagał? :D

Gość gość
Korzystać może ale nie musi się puszczać

Gość gość
Wy naprawdę myślicie że po rozstaniu dziewczyna pozostanie ona wieczną cnotką czekającą aż łaskawie wrócicie? Buahahaha. To jest tak żałosne, że aż śmieszne.

gość No a gdzie to równouprawnienie o którym tyle piszecie, kobieta też ma prawo do orgazmów, niech korzysta z młodości. x MA PRAWO, ale niech nie wymaga szacunku od facetów

Gość gość
gość No a gdzie to równouprawnienie o którym tyle piszecie, kobieta też ma prawo do orgazmów, niech korzysta z młodości. x MA PRAWO, ale niech nie wymaga szacunku od facetów x Akurat twój szacunek i innych żałosnych facetów na kobiecym forum o podwójnej moralności lata mi koło nosa :)

Gość gość
claude speed gó/wno o mnie wiesz więc mnie nie wyzywaj, żałosny faceciku :)

Gość gość
Kobiety nie odróżniają seksu w związku od przenośnego tragedia

Gość gość
chyba logiki w szkole nie miałeś debilu

Gość gość
''Jeśli facet ma być lepszy od laski żeby jakąś mieć,'' ...zacznijmy od samego początku-to facet musi mieć odwagę zagadać ''Wy naprawdę myślicie że po rozstaniu dziewczyna pozostanie ona wieczną cnotką czekającą aż łaskawie wrócicie? Buahahaha. To jest tak żałosne, że aż śmieszne. '' teraz mamy takie czasy ze nie ale ile kobiet żyje na poziomie dzieci mężowi? ile kobiet jest tak naprawdę bardzo ładnych, niewiele ile kobiet poderwało faceta? teraz od kobiety nic się nie wymaga

Gość gość
nie wroci :) nie szanujesz sie to obrzydliwe

Gość gość
''Akurat twój szacunek i innych żałosnych facetów na kobiecym forum o podwójnej moralności lata mi koło nosa usmiech.gif'' tylko to kobiety chcą podwójnej moralności samemu dacie sie wydymać wszystkim dookoła, wyglądać przeciętnie/kiepsko (uważać się za super laskę z samej racji bycia kobietą ) a wymagają pewnego siebie przystojnego popularnego w grupie ,potrafiącego walczyć ,bogatego ,wiernego oddanego i ogarniającego za nie życie samca alfa

Gość gość
No dobra, a czy to ty jesteś tym zapewniającym jakiejś babie życie na poziomie, z******tym w każdej dziedzinie samcem alfa? Nie, ty masz tylko żal do tych bab, że nie dają ci umoczyć. Czyli nie jesteś od nich lepszy. Więc czemu je krytykujesz i masz ból d**y o (rzekomy) wielki wysiłek typów, do których ty nie należysz?

Gość gość
nie parkuje się gdzieś, gdzie parkowali inni później ma wrócić do takiej "używanej'? dobre sobie