Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w INPOST

Polecane posty

Gość gość

JAKO DORECZCYIEL. pracowal ktos z was lub waszych znajomych?

Gość gość
tak mój mąż. Co chcesz wiedzieć? Wyzysk, ale w zime zwolnili go z pracy więc musiał. Napiszę Ci jak to wyglądało. Na 10 tysięczne miasteczko ON SAM JEDEN. Skrzynia listów (ok 1000 sztuk) dziennie. NIE POSORTOWANE. Sam sobie musiał szukać. Dostawał jakąś tak zaliczkę tygodniowo i grosze jako wypłatę bo przecież płacili mu tygodniówki. Zwolinił się z początkiem marca do dzisiaj nie ma wypłaty :) Ogólnie nie radzę. Teraz nadal non stop inne twarze. Dzwonią rzucają się, bo ktoś czegoś nie dostał. Rozdają nr telefonu Twój prywatny. a zdarza się że adres też. Podam Ci przykładowe sytuacje. 1. Przyjeli do pracy młodego 20 letniego chłopaka na ten sam rejon. wiESZ jak się poznali? Pod bramką bo mieli listy do tych samych osób. 2. Dzwoni Pani z sortowni, że ktoś na list czeka od 2 tygodni i na pewno jest u nas w domu tyle czasu. Był na następny dzień na górze skrzynki ..

Gość gość
a ile zarabiam. jakie mial stawki za list zwykly, polecony a ile za sadowki. ile dzienie mial do rozniesienie listow. i zwyklych i sadowych.

Gość gość
kasa zalezy od rejonu a to od widzimisie kierownika :P raz jestes tu, raz gdzie indziej ;)

Gość gość
my z moim przez caly miesiac zarobilismy. ja 660zł a moj 550zł. w naszym miescie jest 3. my i 1 mlody chlopak. ja mam 2 rejony, m2oj tez i tamten chlopak 2 rejony. miasto 25000 tys mieszkancow. musimy codziennie dojezdzac do inego miasta po listy. czym wrocimy jest zwykle ok.10 rano nawet 11. czym posegregujemy to na rejon idziemy ok.12. my ogolnie dostajemy malo listow ja mam srednio tylko 20 poloconych, i ok.150zł zwyklych. praca fajna ale marne grosze placa.

Gość gość
Kolejni zlodzieje

Gość gość
czysty wyzysk a wlasciciel jeszcze odprowadza akse na Cypr :O ten kraj to prawdziwe dno :O

Gość gość
a i jeszcze bedzie miej placil bo jest mala skutecznosc dorenczen u nas na poziomie ok. 65%. na calym moim odziale. w maju znow kolejna obnizka.

Gość gość
ktos jeszcze sie wypowie

Gość gość
nie polecam

Gość gość
no to lepiej w biedronce czy in post ? jak myślicie ?