Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowow ioio

mam do niego napisac czy wytrwać i czekac az to on sie skontaktuje

Polecane posty

Gość wowow ioio

wygarnelam mu ze jest bez ambicji i dał znac jak bedzie mial jakis plan zyciowy. to bylo wczoraj i jak na razie nic. kusi mnie zeby napisac ale chyba nie powinnam.

Gość wowow ioio
ogolnie to sądzę ze przesadzilam ale chcialam go zmotywowac zeby sie zmienil

Gość gość
zmienil, tzn ? co znaczy ze jest bez ambicji ?

Gość wowow ioio
nie zdaje na studiach, warunki ma, powtarzanie semestru, nie walczy. nie ma pracy, jest na utrzymaniu rodzicow i liczy ze jak skończy studia za parę lat to bedzie mieszkal z mama i 1200 zl/mc to dla niego duza wypłata

Napisz mu ile ma zarabiać i ile z tego ma ci miesięcznie oddawać. Jeśli zaakceptuje twoje warunki, to chcesz widzieć, że podejmuje realne kroki w celu realizacji umowy. Wyznacz mu też czas w którym powinien osiągnąć cel główny jak i poszczególne jego etapy. Na wszelki wypadek szukaj sobie innego chłopaka na zakładkę, może już takiego ambitniejszego lub bogatszego z domu.

Gość gość
Keller ty jestes zdrowo p*****lniety

Gość wowow ioio
nie o pieniadze mi chodzi.

Gość gość
o co ci chodzi? zrobił dokładnie to o co go prosilas, skoro sie nie odzywa to znaczy, ze planu zyciowego jeszcze nie ma; naucz sie wazyc slowa, bo ktos moze sie do nich dokladnie zastosowac

Gość wowow ioio
no wiem. z jego podejsciem do zycia to planu zyciowego przed 30 nie bedzie mial. tak wiec nawet jesli do mnie napisze to ja juz sie w niego nie bede angażować bo to strata czasu

Gość gość
to sie nie angazuj, znajdzie sobie taka, ktora bedzie go akceptowala a nie probowala zmieniac wg swojej wizji, daj mu spokoj

Gość wowow ioio
no bo my do siebie nie pasujemy. ja chce w zyciu cos osiagnac a on chce siedziec przed tv lub kompem.

Wowo ioio - nie bojaj żaby, osiągniesz w życiu wszystko. Widać, że jesteś, świetną kobietą o przenikliwym umyśle.