Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z telefonem zna się ktoś usunęło mi się wszystko Nokia c2

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj niechcący wcisnęłam aparat w telefonie i pojawiła się informacja że nie ma pamięci na karcie sim i że czy chce aby mi zapisywało na urządzeniu, pomyślałam ok i odłożyłam telefon. Myślałam że to co mam to mam na karcie a to co teraz bd nagrywać będzie na telefonie. A potem ten złom je...ny chyba wykasował mi wszystko: zdjęcia, filmiki, gry ( walić gry) muzykę. Nie mam nic. Niby gdzieś są jakieś pliki ale nie mogę odczytać bo format nie obsługuje pliku a stan pamięci karty sim i jej galeria = komunikat że karta sim nie jest sformatowana i czy chce ją sformatować ale sformatowanie jej = usunięcie wszystkich danych na niej się znajdujących. O ile coś tam jest. Zrobić to??? Problem jest bo tam były zdjęcia których nie zdążyłam utrwalić no i taki że teraz aparat mi strasznie zamula a kamerka może mi nagrywać filmiki max 34 sekundy gdzie przedtem to było zlimitowane jedynie pamięcią i niczym więcej. Jak to odwrócić, Jest w ogole serwis który się tym zajmuje? Trochę wstyd bo to niezbyt skomplikowany telefon...pomocy

Gość gość
nikt nie wie

Gość gość
wyjmij i włóż ponownie kartę pamięci. Wyłącz na chwilę tel. Ja mam c5 i podobnie mi się zadrza

Gość gość
już to robiłam z milion razy, wyjmowałam kartę...wymieniałam karty, spr na innych telefonach moją kartę i nic. Najpierw wykasowało mi wszystko prócz muzyki a po wyjęciu karty i muzyka poszła...dostaje jakieś kody sms, nie dam rady sformatować karty. Nie dość, że straciłam ważne foty to jeszcze mi kamera i aparta nawala..34 sekundy nagrania...w noki c2 żart chyba..w moim samsungu sprzed 10 lat bez aparatu mam nagraj głos na 30 seksund. Kiedyś kolega co mi wysyłał pisosenki przez laptopa powiedział ze chyba mam wirusa w telefonie bo mu na laptopie się wyświetla. Możliwe bo poprzedni właściciel ściągał gry. W komisie mi to skorygują? szybko? drogo? Ja sama nie mam już pomysłów.

Gość gość
wygląda jakby się zresetował w wyniku czego doszło do zmiany ustawień,zablokowania karty i jedziesz na tym co daje samo urządzenie. No wydaje mi się ze skoro przeszukałaś telefon, zrobiłaś co się dało to najlepiej będzie oddac to w ręce kogoś kto się zna na tym, może nawet uda się odzyskać coś z karty.

Gość gość
dzięki za odp ale jestem wkurzona!!!!

Gość Nikopol27
Wszystko zależy jakiego rodzaju jest to usterka, tak naprawdę odzyskanie danych z dysku, karty pamięci z aparatu fotograficznego, czy z pendrive nie jest takie proste jak się niektórym wydaje, jest wręcz trudne. Jeżeli dane nie były istotne to spiszcie je na straty, jeśli natomiast koniecznie chcecie je odzyskać to raczej proponował bym zgłosić się bezpośrednio do firm które się tym zajmują . W Kielcach www.odzyskiwaniedanychkielce.com.pl

Gość ayris
Jeśli chcesz odzyskać dane z tego telefonu to radzę ci zgłosić się do http://centrumodzyskiwaniadanych.pl/serwis/ Na własną rękę lepiej nie działać bo jeszcze bardziej nakombinujesz. Niby są programy do odzyskiwania danych w sieci ale jak ktoś się na tym nie zna to nie powinien się tego tykać.

Gość gość
musisz iść teraz do dobrego serwisu, mogę polecić ci www.gutenservice.pl, zawsze szybka i w 100 procentach skuteczna naprawa.