Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ją odzskac

Polecane posty

Gość gość

Dwa lata temu poznałem świetną dziewczynę. Piękna, miła, mądra, spokojna, czuła etc. Trafiło mnie chyba w minutę. Zakochałem się w niej. Ona jest ode mnie 5 lat młodsza, ja już kończyłem studia a ona dopiero zaczynała. Wtedy była w związku. Przeczekałem tego faceta i kiedy się rozstali, to wyszedłem w cienia. Po długich walkach o tą dziewczynę i ona w końcu pokochała mnie a ja od tamtej pory byłem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Przez dwa lata byliśmy wręcz wzorem dla wszystkich par, rozumieliśmy się w każdej sprawie, zakochani w sobie szliśmy dalej. Niestety w te wakacje wszystko spieprzyłem. Pojechaliśmy na urlop całą paczką do Turcji. Nie będę się wdawał w szczegóły, ale pewnej nocy poszliśmy z kumplami do knajpy, nasze kobiety postanowiły pochodzić po sklepach i się rozdzieliliśmy. Podczas tej nocy, schlaliśmy się i przespałem się z jakąś panienką. Ja nawet nie wiem jak ona ma na imię, ale niestety ten sam błąd popełnili również moi kumple. Pech chciał, że natrafiliśmy na dziewczyny, które zatrzymały się w tym samym hotelu co my, a ja miałem największego pecha, ponieważ tamte panny następnego dnia udawały, że nie pamiętały nas w ogóle, a ta , z którą ja się przespałem nie dawała mi spokoju. W końcu przeszła samą siebie i kiedy zorientowała się, za mam kogoś i zobaczyła , która to jest powiedziała mojej ukochanej, że ze mną spała. Moja kobieta mnie zostawiła, a ja bez niej nie mogę żyć. Chce ją odzyskać, ale już nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
Hahaha 1/10 za egzotyczny akcent

Gość gość
Też bym cię nie chciała

Gość gość
ale jazda

Gość gość
I ty się dziwisz, że ona cie nie chce? Też bym cie zostawiła, ona jest jeszcze młoda, daj jej szanse na znalezienie faceta, który jej nie zdradzi

Gość gość
Omg idź w cholerę. Zdradziles raz to będziesz zdradzał dalej.

Gość ogien w jajach
prowo - ale fajna bajka

Gość gość
Jeśli widzisz się w roli jej chłopaka i jeśli to czego chcesz jest dobre, możesz się starać. Musisz jej udowodnić że ją kochasz

Gość gość
coś mi tu nie gra. To zwykle kobiety puszczają się z Turkami. Autor jest kobietą, zmienił płeć na potrzeby tej opowiastki.

Gość gość
a PROOOOOOWO