Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nocleg dla gosci weselnych

Polecane posty

Gość gość

Jak to z tym na waszym weselu bylo/bedzie? My z moim narzeczonym bierzemy slum w polowie czerwca (wszystko na wariackich papierach) i dla wielu osob trzeba zorganizowac nocleg, slub i wesele urzadzamy w Krakowie. Ja pochodze z okolic Warszawy, narzeczony z okolic Rzeszowa plus ma rodzine az w Gdansku. Dla wszystkich miejsca nam w domu nie starczy, urzadzamy bardzo duze wesele i wiekszosc gosci musi dojechac z bardzo daleka. Zastanawiamy sie nad hotelem, ale wynajeciem pokoju dla kazdego to jednak spory wydatek, ale chyba innego wyjscia nie ma.

Gość gość
Burakami? Niby czemu? Zadne z nas nie poddaje w watpliwosc tego, ze nocleg trzeba zorganizowac, nie licze rowniez na zwrot kosztow, bo nie zapraszamy gosci po to zeby nam wesele zasponsorowali. Po prostu chcielibysmu zmniejszyc koszty, czy to takie dziwne?

Ja ogarniając temat noclegu dla gości zawsze się pytałem o zniżki przy noclegu większej ilości osób dzięki temu mozna zbić troszkę z ceny ok 20% ale to zawsze coś więc pytając się telefonicznie albo osobiście można się o te zniżki dopytać - bo wiem, że powyżej tam 10 czy 20 osób na pewno ulga będzie :)

Gość gość
my wesele robilismy w www.hotelspichrz.com.pl i dostalismy napraaawde duze znizki na nocleg gosci:) oplacalo nam sie to, dosc duza wygoda