Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Męczący gość czyli jak przetrzymać święta

Polecane posty

Gość gość

samotny wujek ok. 60 prosty człowiek również mało kontaktowy i mało komunikatywny, zapraszamy go na każde święta i tu jest problem bo on jak juz przyjeżdza to na kilka dni, problem w tym że nie mam dodatkowego pokoju, on ma do dyspozycji łóżko w pokoju mojego brata, brat mieszka z rodzicami, mieszkanie 2 pokojoe i nie ma warunków do tak długich odwiedzin, tym bardziej ze wujek ciągle pali, kaszle, chrapie, oczekuje ze brat bedzie go zabawiał a brat nie ma na to ochoty bo najczęsciej jest zmęczony po pracy chce odpocząc , nie da sie z nim porozmawiać politycy to złodzieje, albo wszystko jst głupie albo wyśmiewane, na pytanie co u niego słychać- odpowiada ze dobrze i taka z nim rozmowa, nie mozemy go nie zapraszać ale spędzenie z nim więcej niż 1 dnia to katorga:(

Gość gość
To go nie zapraszajcie

Gość gość
musimy bo on jest samotny, nie ma innej rodziny, nie moglibysmy spędzać swiąt wiedząc ze on spędza je sam, na swojego brata i jego zone sie obraził bo mu zwóculi uwagę wprost ze śmierdzi i się nie myje,

Gość gość
musimy bo on jest samotny, nie ma innej rodziny, nie moglibysmy spędzać swiąt wiedząc ze on spędza je sam, na swojego brata i jego zone sie obraził bo mu zwóculi uwagę wprost ze śmierdzi i się nie myje,

Gość gość
tzn. nie ma własnej rodziny, ma dwóch braci- jeden z żoną wyjeżdza zawsze na świeta do jej rodziny, a do drugiego brata nie pójdzie bo sie obraził, została moja mama i my

Gość gość
też mu powiedzcie, że śmierdzi i się nie myje. I macie spokój.

Gość gość
niestety nie mamy serca to dobry ale prosty człowiek, ostatnie lata nigdzie praktycznie się nie ruszał z domu (mieszka na wsi) bo opiekował się babcią do jej śmierci, ona pod koniec juz była niedowytrzymania i niezle dawała mu w kość, on ją karmił, mył itd.

Gość gość
moja mama cieszy sie jak brat przyjeżdza na Święta, gorzej z bratem, brat nie ma tyle cierpliwości zwłaszcza jak musi z nim siedzieć w jednym pokoju