Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię facetów intelektualistów

Polecane posty

Gość gość

Większość z nich to zarozumiałe bufony, którzy myślą, że tylko oni mają rację i dlatego poniżają innych. Są nadęci, sztuczni i męczący. Trudno spotkać światłego faceta, który byłby zarazem sympatyczny i ciepły.

Gość gość
intelektualista tak ale z czymś jeszcze Nie musisz na siłę z nimi przebywać jeśli masz z tym problem

Gość Bruno Curtis
tez ich nie lubię, na szczęście przeważnie pokornie milkną w mojej obecnosci

Gość gość
budowlańcy po zawodówkach też są tacy. Do niczego ich nie przekonasz i jeszcze po ryju możesz oberwać jak "masz jakiś problem"

Gość gram na pile wieszakiem
facet to lylko facet mozna z nim co najwyzej pilke pokopac

Wyzwaniem? Nigdy tak do tego nei podchodziłam, po prostu w takim widzę partnera. Nigdy nie traktowalam faceta jako wyzwania.

mowie o relacjach miedzyludzkich,a jakby chcial byc twoim partnerem to wykorzystalby swoj inelekt zeby ciebie zdobyc,urzeklby ciebie ...

Uważam, że większym wyzwaniem byłaby relacja z osobą niebędącą intelektualistą, wymagałoby to nei lada cierpliwości wobec partnera, którego bym nei szanowała.

Gość gość
Ja tez wole ostry sex a nie dyskusje o glupotach.

Gość gość
ja ostatnio poznalam kogos takiego i na poczatku to mnie krecilo wlasnie w nim, a teraz? teraz uwazam go za przemadrzalego cwaniaczka, wszystko wie lepiej i w ogole, strasznie to denerwujace, meczace... takze autorka ma w pewnym sensie racje

Gość szarik na 102
Na szczęście inteligencję mam na poziomie ośmiornicy, łac.Octopus.

dlatego warto troche z nimi poobcowac zeby moc sie przed nimi inelektualistami obronic,oni fajnie sie ukrywaja,na poczatku znajomosci jest z***biscie a pozniej zrobia z ciebie glupia i jeszcze bedziesz miec problem zeby to skonczyc bo bedziesz go kochac a on bedzie mial to w gleboko gdzies,jak zes glupia to masz niestety tak w wiekszosci przypadkach to wyglada

Gość tata szarika
Wypraszam sobie,ja mam już okulary i nawet używam!

Gość gość
Nie mam przeciwko intelektualistom, o ile nie uważają się za lepszych od innych i nie atakują osób innych od siebie. Przecież nie każdy musi taki oczytany jak oni. Czasami wystarczy być naturalnym i sympatycznym, by zjednywać sobie innych - spójrzcie na takiego Piotrka Żyłę. Osobiście wolę go od niektórych żałosnych zarozumialców, którym wydaje się, że zjedli wszystkie rozumy.

to prawda sam intelektualizm nie jest grozny dopoki nie przerodzi sie w psedointel. watro sie uczyc od tych co posiadaja wiedze sztuka polega na tym zeby umiec z kazdym rozmawiac i najwazniejsze byc sobą

Gość gość
Naprawdę? Nie ma nic gorszego od nadętego buca, który wyżej sra niż d**ę ma. Miałam takie persony na studiach i przebywanie z nimi było nie do zniesienia. Oczywiście znam też inny typ intelektualistów i chwała Bogu, bo dzięki nim jeszcze wierzę, że są ludzie, którzy łączą intelekt z życzliwością i otwartością względem innych.

Gość gość
Dokładnie. Intelektualiści powinni zachęcać innych do poszerzania horyzontów i zarażać ich swoimi upodobaniami naukowymi, a mogą to zrobić to tylko przez otwartą i życzliwą postawę. I poprzez słuchanie innych - niestety nie każdy to potrafi.

"Dokładnie. Intelektualiści powinni zachęcać innych do poszerzania horyzontów i zarażać ich swoimi upodobaniami naukowymi" nie wiedziałam, że istnieje powinność zarażania wszystkich swoją pasją, to już nawet nie można porozmawiać o pogodzie tylko zawsze trzeba trzymać poziom, rety 🖐️

nikt niczego do konca nie potrafi robic dobrze,warto sie uzupelniac i jak gosc wyz stwierdzil poszerzac horyzonty,super

Gość gość
Może nie powinność, ale na pewno fajnie byłoby, gdyby w nienachalny sposób, poprzez opowiadanie o swoich zainteresowaniach, pobudzali u kogoś ciekawość świata.

Gość gość
Na mnie osobiście to tak działa. :)

racja przechwalanie sie nie dziala korzystnie na druga osobe,warto miec rownowage we wszystkim...

Gość Nie Intelektualista
Jestem facetem i też nie lubię intelektualistów. Uważam że zawsze się wywyższają. Przy tym nie umią nawet w******** Laski przy nich najpierw zawsze wariują, cieknię im wiadomo skąd, a potem są tylko znudzone. I szukają silnych facetów. Ja pojechałem do Anglii, zarobiłem kasę, kupiłem sobie dom pod Wrześnią, mam dwa warsztaty samochodowe, kasy w brót, a takie cymbały z Uniwersytetu po socjologii czy stosunkach międzynarodowych sprzedają mi hamburgery w macdonaldzsie.

Gość gość
Można być po studiach, mieć dużą wiedzę, ale i tak najważniejsze jest to, jaki jesteś dla innych i co potrafisz od siebie dać. Tak w ogóle ludzie, o których piszecie, są raczej pseudointelektualistami. Prawdziwi intelektualiści nigdy się za takich nie uważają.

Gość Nie Intelektualista
Moim zdaniem faceci intelektualiści to zakapiory. Prawdziwa kobieta (a nie jakaś lala z pałacu tatusia) wie że prawdziwy mężczyzna to nie jest ktoś kto się zachwyca sztuką nauką, ale ma to piękno brutalnej męskości i jest zwycięscą.