Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nadchodzi fala rymowanej żenady czyli życzenia Wielkanocne śmieszne

Polecane posty

Gość gość

Mamy dwie wiadomości: złą i bardzo złą. Zła jest taka, że sztuka składania życzeń zamiera, a jeszcze gorsza, że Polacy usiłują się ratować SMS-owymi rymowankami. I to niestety widać. Oto przyklad. : Moc prezentów od zajączka Co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy W poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! Kto normalny życzy prezentów od "zajączka co koszyczek trzyma w rączkach"?

Gość gość
włacz w telefonie tryb samolotowy. Wyłacz go dopiero jutro a potem pokazuj że ci sms nie doszly i dlatego nie odpisalas

Gość gość
Nie pasuje? Jest też wersja z barankiem. Malutki baranek ma złote różki, Pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki, gdy nikt nie widzi chorągiewką buja i cicho beczy wesołego Alleluja. Składający życzenia, jeśli uznają, że to najlepiej ich wyrazi, mogą oczywiście poświntuszyć. Nie można przecież przepuścić okazji do subtelnego zagrania wieloznacznością rzeczownika jajo. Niech cię dyngus zmoczy do ostatniej nitki, Jajka wymalują kobitki, Palma nigdy nie zawodzi A owieczka w stringach chodzi. Jak łatwo się domyślić, to tylko wierzchołek internetowej góry lodowej. Oby jak najmniej z tego chłamu trafiło do Was od znajomych i rodziny w święta.

Gość Diane 3_5
bawi mnie niesamowicie na twoj koszt zycie powiedziala do zajaczka narcyza wychylajac sie z paczka

Gość ja inny gość
E tam, piękne są :P. Na przykład ten: Życzymy serdecznie, by w tę Wielkanoc robotę w kuchni odwalił zając. Baranek potem posprzątał stoły, a Wam zostały... sex i pierdoły!

Gość gość
takie zyczenia to zenada

Gość gość
zenada dla gimbazy.....

Gość ja inny gość
Ale po co się tym przejmować. Wystarczy nie przesyłać innym takich życzeń, tylko składać bardziej osobiste. Bliscy znajomi też sie pewnie nie wyręczają głupawymi wierszykami. A reszta? To przecież nieważne. A poza tym święta to czas wybaczania sobie - także niemądrych zachowań itd, prawda? :)

Gość gość
ja swojemu chłopakowi zawsze wysyłam takie życzenia sms: żebyś zawsze był tak mocny jak zajączek wielkanocny żeby była też owocna twoja palma wielkanocna