Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia1992

Myśli samobójcze

Polecane posty

Gość Gosia1992

Od dłuższego czasu mam myśli samobójcze. Czy powinnam sie leczyć? Nie mowilam o tym nikomu bo mi wstyd..

Gość Malwinaaaaa
Powinnas isć do lekarza jak najszybciej .To nie jest normalne

Gość Gosia1992
Jestem za granicą i nie mam jak isc.. Dzis czuje sie w miare dobrze ale czasem przychodzi taki dzien ze mysle tylko k tym ze lepiej by bylo jakbym z soba skończyła...

Gość gość
Jak uważasz. Lekarze upasą Cię lekami od których sie uzależnisz i całe życie bedzie się to za Tobą ciągnąć. Z drugiej strony jeżeli masz się zabić( ja wiem jakie to jest upierdliwe, jest co raz gorzej) to może spróbuj. Pamiętaj, że lekarze to tylko ludzi i nie załam się totalnie jak trafisz na jakiegos czuba. Masz jakieś problemy czy wzięło się to nie wiadomo skąd?

Gość Malwinaaaaa
Ty gosciu wyżej masz nasrane w głowie .Polecasz dziewczynie się zabić , to ty wyjatkowo pomocy psychiatry potrzebujesz !!! Lepiej brać leki niz sie zabić

Gość Gosia1992
Mam problemy. Ale wiem ze inni maja gorsze dlatgo nie rozmawiam z nikim o moich. Nie mam rodzinny, rodzina patologiczna wiec ucielam z nimi kontakt a tutaj za granicą nie mam nawet przyjaciela nic a dzis swieta.. Z praca sie trochę pogorszylo i wszystko mi sie nie uklada..

Gość gość
sama jestes w obcym kraju?

Gość gość
15.33- ty jestes chory,

Gość Gosia1992
Nie zupełnie.. Przyjechałam do kolegi teraz jest moim chlopakiem ale to sie tak szybko potoczyło i mam myśli ze jest ze mna tylko dlatego ze innej polki tu nie bylo oczywiście zaprzecza temu ale ja to widze.. Nic o mnie nie wie.. Ale udaje ze wzzystko jest ok

Gość gość Marek
to nazywa się stres albo uczucie typu "Mam doła" wszyscy mamy dni leprze i gorsze.I bardzo dobrze bo było by nudno. Problemy najczęściej bodczuwamy z braku perspektywy. Ale Ty o tym wiesz bo o tym wspominasz "wiem że inni mają problemy"

Gość gość
ja wyjechalam za facetem zagranice i zaluje wszystkiego, zostawilam wszytsko a teraz nie mam nic, nigdy nie przesatne zalowac swojej glupoty

Gość Gosia1992
Wiem o tym. Inni ludzie maja 1000razy gorzej.. Bieda chorba itd a ja zachwouje sie jak bachor i uzalam sie nad soba. Ale juz chyba nie umiem inaczej.. Trwa to juz od dłuższego czasu.. Nic mnie juz nie cieszy i płacze po kątach.. Jestem nie normalna..

Gość Gosia1992
Moj chłopak jest dobrym człowiekiem. Naprawdę ma duże serce. Ale mam wrażenie ze my nie pasujemy do siebie. I wiem ze powinnien mieć lepsza dziewczynę niz ja. Wesołą zabawną pełną życia a ja najlepiej nie wychodziła bym z łóżka..

Gość gość Marek
Gosiu Pierwszy krok już zrobiłaś:-)

Gość Gosia1992
Jaki krok Marku?

Gość gość
gosia nie kocha chlopaka, gosia potrzebuje milosci, ja mam to samo, rozumiem cie

Gość Gosia1992
Kocham ale wiem, wdze i czuje ze on nie jest szczęśliwy ze mna. Mówić można dużo ale słowa to nie wszystko

Gość gość
"mam chlopaka" ... nie mozna chlopaka miec. (na wlasnosc)

Gość gość Marek
nie można i nie da się walczyć z wrogiem niewidocznym. Najpierw trzeba zdefiniować problem! Nazwać go określić.Wtedy możliwe jest znalezienie prostej broni(rozwiązania problemu) Zrobiłaś pierwszy krok - Myślisz o tym Ten Chłopak zaraz wyczuje że go nie chcesz. I wtedy będzie "kicha" A tak niewiele trzeba:-) Ciut Ciut :-)

Gość gość Marek
nie można i nie da się walczyć z wrogiem niewidocznym. Najpierw trzeba zdefiniować problem! Nazwać go określić.Wtedy możliwe jest znalezienie prostej broni(rozwiązania problemu) Zrobiłaś pierwszy krok - Myślisz o tym Ten Chłopak zaraz wyczuje że go nie chcesz. I wtedy będzie "kicha" A tak niewiele trzeba:-) Ciut Ciut :-)

Gość Gosia1992
Marku to jaki jest mój problem? Juz sama nie wiem:( a chce być z moim chłopakiem bo jest cudownym Mężczyzną i ma dobre serce. Tylko mam wrażenie ze jest ze mna bo innej nie bylo.. To jest nie możliwe ze chciałby być naprawdę z kimś takim jak ja..

Gość Gosia1992
A ja jestem beznadziejna. Nie umiem języka, jestem brzydka, gruba, głupia, ciągle jestem przygnebiona i uciekam od innych ludzi. KTO BY CHCIAL TAKA KOBIETE?? NIKT

Gość gość
taką? czyli jaką?

Gość gość Marek
A to niby dlaczego? Cholerne mity o miłości a prawda jest prozaiczna i piękna. Cenimy w partnerce swoją własną w nią "inwestycję" tj. nasze uczucia są najcenniejsze i zainwestowane chronimy przed stratą. ERGO- jak on chce,ceni,walczy to jego inwestycja. Sorki za trywiakizm ale wiele osób tego nie rozumie i wydaje się im że -ładnabuzie ,nogi,piersi czu co tam jeszcze "wiosnę czyni:-) NIE PRAWDA!!!!!!!!!!!!!

Gość Gosia1992
Nie wiem co to srajfon, na klawiaturze laptopa ledwo jednym palcem cos stukam, nie potrafie oralu ani analu :(

Gość Gosia1992
To jak mam zmienic swoje nastawienie? Jak skutecznie zmienic to? Nie tylko na chwilę :(

Gość gość Marek
Dziewczyny dajcie nam facetom inwestować i się w tym zatracić:-)

Gość Gosia1992
Ktos sie zaczął podszywa c... Pięknie :(

Gość Gosia1992
Od czego mam zacząć vby przestać myśleć tak negatywnie?