Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie pierwsza myśl jaka wam przyjdzie do głowy

Polecane posty

Gość gość
( gość z 20.36 to ja ;) ) A cóż to jest parę miesięcy - ile 3,4,5 w porównaniu do nieskończoności. Też się naczekałam ;). Było warto

Gość gość
Ale Ciebie facet nie potraktował jak narzędzia do masturbacji, a autorkę tak właśnie potraktował. lepiej żeby zdała sobie z tego sprawę i zapomniał o tym typku, bo jak chodzi jej po głowie powrót do niego, to jeszcze nie raz zostanie tak potraktowana.

Gość gość
( gość z 20.36 to ja ;) ) Nie doczytałam przepraszam... Okropnie Cię potraktował ! Nie rani się kogoś na kim nam zależy

Gość gość
Pierwsza myśl "ciekawe ile takie badziewie musiało kosztować jej faceta"

Gość gość
ciekawe a ja usłyszałam kocham po 2 miesiącach i słyszę to dalej a minęło 10 lat

Gość gość
tylko własnie najtrudniej jest zdać sobie z tego sprawe że facet którego się kochało i chyba dalej kocha okazał się s...en

Gość betka2827
Znasz metodę klin klinem? Znajdź sobie miłego w miarę uległego faceta, bzykaj się z nim do woli i szybko zapomnisz o dupku, który Cię poniżył.

Gość gość
ach żeby to takie proste było ....

Gość betka2827
Bo to jest proste, ja tak zrobiłam i wyleczyłam się z chorej miłości, a żeby było ciekawiej, to zakochałam się w facecie który miał mi służyć tylko jako zabawka i to z wzajemnością :)

Gość gość
wymyśliłam jak się zemszcze na tym co mnie potraktował jak narzędzie do masturbacji. Spaliśmy ze sobą 4 miesiące temu załatwiłam sobie sztuczny lekki brzuszek ciążowy pójde tam gdzie on pracuje ale nie do niego tylko do kogoś innego ale w godzinach jego przyjmowania. Będzie miał chłopina myślenice a co bardzo dobrze

Gość gość
up