Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie pierwsza myśl jaka wam przyjdzie do głowy

Polecane posty

Gość gość

Panowie pierwsza myśl jaka wam przyjdzie do głowy widząc na prawej ręcę na serdecznym palcu pierścionek. U dziewczyny którą od jakiegoś czasu już znacie a wcześniej go nie miała

Gość gość
To zależy czy mi na niej zależało by.

Gość gość
załóżny że zaczynało coś między wami być

Gość szaman mehehehe
A oczko z cerkonią czy cukinią?

Gość gość
chyba wszytsko jedno jakie oczko ważne że pierścionek na serdecznym palcu

Gość gość
normalne odpowiedzi proszę a nie jakieś obrzydlistwa

Gość Bruno Curtis
no to jest normalna odpowiedz, musze dodac do tego, ze jestem wysokim mlodziencem, elegancko ubranym, o iskrzacych sie oczach i męskiej szczęce,

Gość gość
co to oznacza jak dziewczyna nosi pierscionek na serdecznym palcu

Gość Bruno Curtis
dobre pytanie:D o widzę, że ktoś ocenzurował moje myśli, szkoda, jestem dumny za każdym razem gdy wyrażam siebie szczerze

Gość gość
wiem o co ci chodzi autorko ;) koleś byłby zszokowany i zal by mu d**e sciskał i bardzo mu dobrze!

Gość gość
dokładnie chce mu nosa utrzeć bo zachował się jak większość facetów czyli jak świnia

Gość gość
Czy pierścionek na lewym serdecznym też należy interpretować jako zaręczona ???

Gość gość
nie pomysli sobie tak jak wczesniej napisałam ze jego szansa juz mineła i moze d**ek zda sobie sprawe ze stracił Cię juz na zawsze ;)

Gość gość
i oto mi własnie chodzi

Gość gość
i może się wreszcie opamięta ale dla niego już jest zapóźno

Gość gość
Pierścionek na serdecznym palcu prawej dłoni, na ogół sugeruje nam że kobieta jest już zajęta.

Gość gość
no i własnie o to mi chodzi żeby tak sobie pomyslał d**ek jeden z moich uczuć tak sobie zakpić :(((((

Gość gość
Pierścionkiem niewiele zdziałasz, bardziej by go zabolało jakby zobaczył cię w objęciach innego :)

Gość gość
nad tym też myśle :)

Gość gość
tylko boje się że będzie widać że to jest tylko grane. Wiesz po mnie to odrazu widać jak coś kombinuje a jak będę miała pierścionek na serdecznym palcu to przecież się pytać nie będzie tylko zacznie myśleć

Gość gość
Dobre ;) Też jeszcze niedawno chciałam sobie kupić TAKI pierścionek mając nadzieję że nie będzie pytał tylko żałował... Dobrze że tego nie zrobiłam - teraz jesteśmy razem i nadal nie mogę w to uwierzyć ;)

Gość gość
To zależy jak się do tego zabierzesz, jeśli masz kolegę którego lubisz i którego nie zna Twój były, to możesz spróbować zaaranżować przypadkowe spotkanie, ale nie takie że spotkacie się na imprezie, tylko niech zobaczy was podczas spaceru jak trzymacie się za rączki, jesteście zadowoleni, itd... i wtedy nie możesz patrzeć na byłego, musisz udawać że go nie widzisz. Tylko pytanie po co? Co chcesz tym osiągnąć? Domyślam się że to on Cię zostawił i to taka Twoja zemsta, ale prawda jest taka że jak Cię zostawił, to raczej ma Cię już gdzieś.

Gość gość
jak to zrobiłaś ?

Gość gość
żeby to o to chodziło to bym się nie mściła tylko powiedziała sobie tak musiało być a ten i tu by trzeba było wpisać słowo powszechnie uznane za wulgarne napoczątku mówił mi że mnie kocha i takie tam a jak wylądowaliśmy w łóżku to po paru dniach mi powiedział że przecież nic mi nie obiecywał

Gość gość
" gość jak to zrobiłaś ? " To do mnie ( gość 20.36 to ja ;) ) Jak? Zwyczajnie Po prostu byłam i czekałam z nadzieją że jednak mnie lubi chociaż trochę. Myślę że bardziej niż trochę ;););)

Gość gość
tak do Ciebie tylko że ja już czekam pare miesięcy :(

Gość gość
I ty uwierzyłaś że facet cię kocha? To teraz zrozum jedno... facet kieruje się w doborze partnerki rozsądkiem, a nie emocjami, to co czujemy na początku to tylko fascynacja, to czy kochamy okazuje się po znacznie dłuższym czasie, więc jeśli jakiś facet mówi po 3-4 miesiącach że kocha, to możesz być pewna że kłamie. Nie słuchaj tego co facet mówi, tylko jak postępuje. Nie warto przejmować się takim dupkiem, zapomnij o nim i tyle, jeśli cię tak potraktował, to ma gdzieś czy kogoś masz czy nie.

Gość gość
uwierzyłam bo go kochałam chyba nadal kocham

Gość gość
Nie, nie kochasz... jesteś po prostu zafascynowana i tyle, teraz brakuje Ci kogoś z kim mogłabyś iść na spacer, brakuje ci przytulenia, dotyku, itp... jak nie będziesz rozmyślać o nim i zajmiesz się swoimi sprawami, to 2-3 miesiące zobaczysz że to nie była miłość. Nie warto być z takim przygłupem, potraktował Cię jak rzecz i tyle, musisz zdać sobie z tego sprawę i zapomnieć o tym co się stało.