Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Colorova

Ściecie włosów równa się ZERWANIE

Polecane posty

Gość Colorova

Witam, Jestem już ze swoim chłopakiem od 1,3 roku, jest nam dobrze razem, wiadomo, że każdy zwiazek ma swoje wzloty i upadki ale ogólnie jest git :) Uchodowałam już włosy za piersi, lecz mam dosyć długich włosów i pragne je ściąć na krótko (asymetrycznego boba) lecz mój chlopak zagroził mi, że jak zetne wlosy na krotko to ze mna zerwie. Mysłałam, że tylko tak mówi żeby mnie nastraszyć żebym ich nie scinała. Dzisaj chciałam zobaczyć jego reakcje, więc podpiełam sobie włosy, zrobilam zdjecie i mu wysłałam. jego reakcja mnie zszokowała zadzwonił do mnie i powiedzial ze zrywa ze mna :( uświadomiłam go ze tylko chcialam zobaczyc jego reakcje i ze ich tak naprawde nie ściełam) powiedziałam, że skoro przez taką błachostkę jak włosy chce ze mna zerwać to chyba tak naprawde mnie nie kocha i musze sie poważnie zastanowić nad naszym związkiem. teraz pytanie do was forumowicze co o tym sądzicie jak wy byście zareagowali? Interesuje mnie rówież jak panowie by zareagowali jak by ich ukochana tak postapiła.

Gość gość
sorry za szczerość, on cie tylko roocha i bez problemu cię zastąpi inną chętną

Gość Ta marudząca bez faceta
,,Twoj facet Cię nie kocha, po co z nim jesteś?" - to prawda, ale natrafić na takiego który pokocha za coś innego niż długie lśniące włosy, zgrabne nogi w pończochach, czy jędrny biust wylewający się ze stanika, wcale niełatwo. Oni ,,kochają" za tego typu atrakcje, jak tych atrakcji zaczyna brakować, to miłość pryska niczym bańka mydlana.

Gość stara dupa 83
Ta marudząca bez faceta>> przykro mi, że trafiałaś na samych pustaków. Dla mnie facet który zrywa z dziewczyna z tak błahego powodu jak ścięcie włosów nie jest wart funta kłaków. Mi by było szkoda czasu dla takiego pustaka.

Gość gość
jaki buc. Nie rozumiem takich ludzi :/. Chyba powinnaś to zakończyć bo całe życie będzie tak jak on chce. Ciekawe co zrobi jak przytyjesz albo oparzysz się i będzie ślad albo jak zajdziesz w ciążę... Naprawdę Cię nie kocha i to jakich chłopczyk z dziwnymi wyobrażeniami o życiu a nie prawdziwy facet

Gość gość
powiedz mu, ze jak się nie zgoli na łyso to z nim zerwiesz, bo teraz wlasnie łysi ci się podobają

Gość gość
zakładam, że macie po 15 lat

Gość Colorova
"zakładam, że macie po 15 lat" niestety nie :( ja mam 20 a on 21 zamierzaliśmy ze sobą juz miszkać :/

Gość gość
Co on teraz robi?

Gość gość
hymm a ja powiem tak. uwazam ze sam w sobie powod tzn sciecie wlosow jest blachy jednakze mysle ze to nie chodzi tylko o wlosy a o to ze zrobilas cos z czy on sie nie zgadza i doskonale o tym wiedzialas. gdyby teraz np moj facet wychodowal by sobie 15cm brode moze i bym go nie zostawila ale na pewno nie pokazywalabym sie z nim publicznie i okazala swoja nie chcec bo po prostu nie znosze facetow z brodami czy wasami nie podobaja mi sie tacy a wrecz odpychaja i on nie zapuszcza bo wie ze tego nie lubie tak samo ja chcialam sobie zaszalec w wakacje i pomalowac wlosy na fioletowo co moj facet mi zabronil i powiedzial ze sie ze mna nigdzie nie pokarze. szanuje jego zdanie wiec odpuscilam. moze porozmawiaj ze swoim i dogadajcie sie co do wyboru fryzury. i musisz to zrozumiec bo wyobraz sobie ze twoj chlopak robi sobie teraz metrowego irokeza w kolorach teczy. jestem ciekawa czy bys go nie zostawila i by ci to nie przeszkadzalo

Gość gość
Poczekaj z tym miszkaniem. I odzywiaj się zdrowo, bo jak bron Boże zachorujesz, nawet niegroźnie, to rzuci cie tego samego dnia.

Gość gość
R**** k***y pod nocnym

Gość gość
Jakby mój facet ściął swoje włosy to też bym z nim zerwała. Nie oszukujmy się, ludzie się kochają w połowie przez pociąg seksualny. Najwyraźniej twojego faceta nie pociągają inni faceci, dlatego chce mieć kobietę z długimi włosami.

Gość gość
To tylko włosy, ciało i charakter się nie zmienia? Niektórzy tu wyrażają opinie warte sfrustrowanych 16-latków którzy związek opierają na wyglądzie i pokazywaniu się razem

Gość gość
claude speed - człowiek którego wiedza i pojęcie o życiu i związkach = zero

Gość gość
owszem cialo sie zmienia ale charakter rowniez i co innego gdy cialo sie zmienia z przyczyn naturalnych a co innego gdy swiadomie robimy sobie na zlosc zmieniajac wyglad na taki jaki nie podoba sie partnerowi uwazacie ze w porzadku jest poznawanie np eleganckiej osoby z klasa a po roku cos mu sie odmienia i np dziara sie caly chodzi w dresach czy jakis lachach lub na odwrot? decydujac sie na zwiazek z kims nie oszukujmy sie ale zwracamy rowniez uwage na jego wyglad nie kazdy dla nas jest atrakcyjny niektorym sie podoba cos, czegos innego moga nie tolerowac i koniec moze chlopak nie chce miec dziewczyny z krotkimi wlosami i nie toleruje tego moze mu sie to zle kojarzy? a ci co mowia ze chlopak nie kocha itp wyobrazcie sobie najgorsza rzecz jaka wasz partner/partnerka moglby zrobic ze swoim wygladem po czym zapytalby sie was o zdanie wy byscie stwierdzily ze kategorycznie wam sie to nie podoba/odraza/odrzuca itp a on po chwili robi to.... no sory ale kazdy by sie wkurzyl oczywiscie nie twierdze ze chlopak nie przesadzil z tym zerwaniem ale moze uznal ze dziewczyna nie liczy sie wlasnie wcale z jego zdaniem i poczul sie urazony

Autorka nie robi facetowi an złość, jeżeli w swoim związku nei prawa nawet decydować o własnej fryzurze, to jest w chorym związku. Co innego sugestia partnera, namawianie, żeby zgołił brodę, nie ścinał włosów itp., co innego szantaż zerwaniem, a właściwie nie szantaż a zerwanie.

Gość gość
no dla mnie to jest robienie na zlosc bo poszla do niego pyta sie o zdanie na dany temat on jej mowi ze to mu sie nie podoba a ona scina wlosy (bo tak myslal) uwazam ze kazdy mialby prawo sie zdenerwowac. a co do wlosow to istnieja wlasnie kompromisy skoro nie podoba mu sie dlugosc jaka ona zaproponowala mogli sie porozumiec i np nie scinac az tak krotko ale tez nie zostawiac tak dlugich. w zwiazku wlasnie chyba chodzi o kompromisy i kwestie porozumienia i dogadania.

Dla Ciebie to normalne że facet zrywa, bo dziewczyna ścieła włosy, dla mnei to chore. Każdy ma swój rozum i sam decyduje czy dla niego takei zachowanie jest dopuszczalne.

fiku mikuuu Dla Ciebie to normalne że facet zrywa, bo dziewczyna ścieła włosy, dla mnei to chore. Każdy ma swój rozum i sam decyduje czy dla niego takei zachowanie jest dopuszczalne. x tak to normalne, BO WYGLĄD SIĘ LICZY