Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marko von Wałbrzych

Najlepszy sposób na podryw (co Wy na to dziewczyny?)

Polecane posty

Gość Marko von Wałbrzych

Składając razem wszystkie sytuacje kiedy starałem się zdobyć kobietę, doszedłem do jednego wniosku: Kobiety najsilniej reagują na uśmiech mężczyzny! A nie na idiotyczne komplementy, drogie prezenty, namolne zachowanie etc. Wystarczy się kilka razy żywo, szczerze uśmiechnąć i każda kobieta jest zdobyta (no przynajmniej jest bardzo blisko tego). Posłucham Waszych opinii:)

Gość gość
dorośnij

Gość Marko von Wałbrzych
Jestem dorosły. Widzę po prostu, że nie trzeba kombinować, wystarczy kilka spojrzeń:) Tak, to takie proste, bo każdy szuka przede wszystkim kogoś miłego na partnera.

Gość Bruno Curtis
kobiety najlepiej reagują na wszelkie stany pierwotne, tęsknią za nimi, no a kiedy zerwie się z nich fartuszek cywilizacyjny, wstyd przyznać, ale można wtedy zrobić wszystko to co się chce... a jakieś uśmiechy, to lepiej zostawić dla ludzi z grubymi portfelami i usłużnych paziów

Gość Marko von Wałbrzych
Bruno, właśnie uśmiech, który wyraża radość jest właśnie czymś takim. Tak, zgadzam się z kwestią pierwotnych stanów. Myślę, że jak podczas rozmowy przeprowadzi się kobietę przez kilka takich stanów, to na 95% pójdzie się z nią do łóżka:)

Gość Bruno Curtis
ano masz rację, nie można się powstrzymywać, byle by nigdy nie uśmiechać się wtedy, gdy się uważa, że powinno się uśmiechać, jak to ludzie mają wyuczone w zwyczaju

Gość Marko von Wałbrzych
Co masz na myśli, nie zrozumiałem chyba...

Mysle ze cos w tym jest ;) wazne bys soba, a nie udawac kogos innego, bo to sie wyczuwa... No i wazne aby facet byl cierpliwy, ja potrzebuje czasu zeby sie do kogos przekonac, ale jak juz sie przekonam to nie rezygnuje tak szybko ;))) po prostu facet musi poczekac az KOBIETA SAMA BEDZIE CHCIALA

Gość Marko von Wałbrzych
Właśnie. Wydaje mi się, że kobiety bardzo mocno reagują na autentyczne reakcje, emocje, gorące (ale szlachetne) przemyślenia mężczyzny (zwłaszcza pokazujące go trochę w świetle idealizmu), zaznaczenie mimochodem sytuacji pokazującej zmysł praktyczny (ale nie przechwalanie się pracą itp), jego szacunek do osób z otoczenia, w którym się znajdują np kelnera, brzydszej koleżanki, kasjerki itp

Gość gość
uśmiech może wystarczyć że dziewczyna Cię zacznie obserwować. Zacznie być czujna.

Gość Marko von Wałbrzych
Malinówa, to takie coś (przekonanie, myśl), że jesteście cywilizowane, porządne, grzeczne, dobre i ułożone.

Gość Marko von Wałbrzych
Nie wątpię że tak się teraz czujesz, tak myślisz i tak uważasz. Ale można to odmienić. Cała sztuka to pokazać kobiecie, że jest się miłym, że może ona poczuć się sobą, że może przekroczyć swoje ograniczenia i wyzwolić się z ograniczeń rzeczywistości. W tym drugim stanie, będziesz chciała czegoś innego...;)

Gość gość
w jakim celu ten podryw?

Gość Marko von Wałbrzych
Niezależnie od celu znajomości - w każdym.

Gość gość
Masz w 100% racje. To robi cuda, teraz patrzymy cały czas sobie w oczy, musze zagadać ale co... ;)

Gość gość
ile juz tak zaliczyłes?

Gość gość
Malina bralbym cie.

Gość gość
Jesli usmiech szczery to Tak!

Gość gość
To co wy nie wiecie że uśmiech to podstawa ??? Takie patrzenie w oczy nic nie znaczy, ale jak jest do tego uśmiech...to już inna rozmowa.

Gość gość
zależy od wyglądu i jaki jest ten uśmiech myśle że u niekażdego to będzie wystarczać

Gość gość
Taak. Piękny uśmiech, zdrowe zęby to dopiero lep.

Gość Marko von Wałbrzych
Należy mówić o czymś co pokazuje kobiecie, że intensywnie przeżywa się rzeczywistość

Gość gość
W mojej sytuacji jest tak że ona jest piękna i ja też hehe :] Musze ją wyrwać ale nie chce od razu jej wyciągać na kawke, czy prosto z mostu ? Jak myślicie ?

Gość little confused
Ja się z tym zgodzę. Ładny, ciepły uśmiech mężczyzny potrafi stopić lody. I to niezależnie od tego, czy facet ma urodę modela, czy przeciętnego, szarego Polaka. Byle tylko posiadał pełne uzębienie. :D

Gość Anaderka

Po prostu musi być sobą drweca.ostroda.pl a jeśli nie jesteś kreatywny możesz się wspomóc.