Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gastrolog

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakiegoś dobrego, niedrogie gastrologa w Krakowie najlepiej w centrum? już dwóch nie mogło mi pomoc ;/

Gość gość
J******a jesteś w Krakowie tanio a dobrze :D

Gość niedorobiony
niestety to jest nieleczalne, musisz sam dobierać potrawy do jedzenia, musisz poprostu się testować, co ci szkodzi i po czym masz zaburzenia, a po czym czujesz się w miarę dobrze. Każdy kto ma problemy z układem pokarmowym jest indywidualistą i diete musi dobrać sam dla siebie, każdy jest inny.

Gość gość
mogę polecić Krzysztofa Lorensa, mnie pomógł, dobry lekarz w Ultragenie na Dietla 111 przyjmuje

Gość gość
ja też leczyłam się u dr lorensa i z czystym sumieniem polecam, dobry lekarz, świetny fachowiec i miły człowiek ;)

Gość ewcia_rybcia
ja też z całego serca polecam dr lorensa, specjalista z ogromnym doświadczeniem. Potrafi pomoc nawet z najbardziej kryzyswych sytuacjach :)

Gość gość
Też poszukuję teraz dobrego gastrologa, tylko że we Wrocławiu.

Gość gość
Znalezienie dobrego gastrologa jest bardzo ważne. Jeżeli chodzi o Wrocław to od siebie mogę wam polecić www.endomed.com.pl Jest to centrum medyczne, w którym pracują dobrzy i doświadczeni specjaliści.

Gość kaja

Znam świetny gabinet gastrologiczny w Kielcach - Endogast na Zagórskiej. Pełna diagnostyka prowadzona przez profesjonalnych i empatycznych lekarzy, wizyty i prywatne i w ramach NFZ. Można też tam wykonać badania kolonoskopię czy też gastroskopię. Polecam :)

Gość Gość

Jeśli szukasz dobrego gastrologa we Wrocławiu to polecam Barbarę Stolarską.