Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyście mieli powiedziec młodej dziewczynie kilka słów o mężczyznach

Polecane posty

Gość gość

Co byście jej powiedzieli? Co powinna wiedzieć zanim zacznie się spotykać z facetami, jacy są, co trzeba wiedzieć kobietom???

Gość gość
że są beznadziejni i noszą przy sobie narzędzie g****u, oraz,że Tomek jest arcycudowny i wartościowy, a także kocham Cie Tomek i M

Gość gość
proszę o powazne, życiowe odpowiedzi

Gość gość
lubia gonic kroliczka, sa prosci: pieknem zewnetrznym mozna ich zdobyc a potem juz tylko odcinac kupony. im gorzej traktujesz zakochanego, tym mocniej bedzie cie kochal. maja kompleks na punkcie penisa i sprawnosci seksualnej, wiec jesli chcesz mu dopiec, tu uderzaj. lubia naiwne komplementy (ktore najczesciej sa wyssane z palca). generalnie mezczyzni sa potrzebni jako zarabiacze hajsu i zapladniacze i wie to kazda madra kobieta :)

Gość gość
niech uważa na kindybała

Każdy człowiek jest inny, więc niech do każdego podchodzi indywidualnie i nie kieruje się głupimi schematami.

Gość gość
Czyli sie potwierdza, że kafeteria to slabe źródło informacji o życiu;-((

Gość gość
Cześć Moorland, to ja Hela. Wesołych Swiat. Założyłam ten temat, czytałam artykuł o tym, dlaczego ludzie są sami. jednym z wielu powodów jest brak znajomości płci przeciwnej. Mam niewiele doświadczeń z facetami i w tym problem. Nie wiem jak posiąść tą wiedzę;-/ Chciałabym popracować nad sobą, zmienić swoje zycie. Mądre czytałam artykuły;-/ Od czegoś trzeba zacząc. Ech...ciężko mi. Nie wiem czego chcę, czyli brak mi podstsawowej wiedzy do zycia;-(

Ja tych artykułów nie lubię bo są zbyt szablonowe. Ok, generalnie faceci mniej mówią o uczuciach czy lubią wyzwania, ale poznając człowieka nie możesz bazować wszystkiego na takiej informacji, bo on przecież może być wyjątkiem od reguły. Jak Ci mijają święta? :)

Gość gość
żeby pytała go o wszystko, i przyprowadzała chłopaków na sprawdzenie do domu (musi zdać egzamin- wyniki trzeba z dzieckiem omówić), że oni zwracają uwagę na wygląd. Że związek to poważna sprawa i trzeba bardzo uważać

Gość gość
Święta spędzam z kotem. Rodzice pojechali gdzieś na wczasy, siotsra i szwagier też. A ja sama zrobiłam sobie ucztę, czytam, oglądam Animal Planet. Fajnie jest. ;-)

Gość juz nie naiwna
że są zakłamani, zdradzają i chodzi mi tylko o jedno. i żeby kobieta wykorzystywała faceta zamiast czekać, aż któryś ją wykorzysta albo zmarnuje kawałek życia

Gość gość
Cześć Kinga. Moor- z chłopakiem też nie jesteś/ Kurde...to po prostu sam negatywny przekaz mam od Was... Oj, chyba trzeba być sobą...a co się człowiek dowie, to się dowie o ludziach. Chyba masz rację. Próby opisu nie mają sensu. Nikt nigdy tego nie wie jak będzie i kogo spotka.

pojechał odwiedzić rodziców, wróci niedługo :) Ja zostałam, bo nie miał kto zostać z naszym sierściuchem, a zabrać go ze sobą nie mogliśmy.

Gość gość
macie psa? czyli siedzisz jak ja, hihi, ale fajnie mój jeden kolega tez z kotem nowy trend;-)

Gość gość
żeby ich podrywała i rzucała, będą ja za to uwielbiali :)

Gość gość
żeby nie miała złudzeń i żeby nie wydawało jej się, że mężczyźni potrafią kochać