Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majakonstancja

romans?

Polecane posty

Gość majakonstancja

cześć, mam pewien problem, mam nadzieję ze opiszę to w jasny sposób. Od 10 lat żyję w stałym związku od kliku lat jesteśmy po ślubie. Dużo razem przeżyliśmy (np. z moją teściową która mnie nie akceptuje), bywały gorsze dni ale generalnie daliśmy rade. Teraz jest ok, generalnie maż jest moim przyjacielem....ale.. W sumie nie wiem czy mnie kocha, czy nie ożenił się ze mną bo nie chciał być sam, czasem się kłócimy, jak to w związku, ale najgorsze jest to, ze on o wszytko marudzi.... taki pesymista się zrobił, na wszytko narzeka, nawet drobna rzecz może go zdenerwować. i teraz pojawia się mój klient,który wyznaje mi że od kilku lat jest zainteresowany moja osobą, generalnie pisze różne miłe rzeczy...jestem po troszkę zafascynowana....ale do tej pory twardo stoję po ziemi, i sama nie chciałabym być oszukiwana. Jest między nami"chemia" i tylko nie wiem czy warto ryzykować? W sumie go nie znam , generalnie nie mam doświadczenia w kontaktach damsko-męskich bo moim pierwszym facetem był mój mąż. Wiem że jemu może chodzić tylko o sex, ale generalnie stwarza wrażenie nieśmiałego faceta.....Teraz następny *******leży do mnie i sama nie wiem?

Gość majakonstancja
w sumie to jemu może chodzić tylko o sex...?????

Gość gość
Nie ryzykuj. Zapytaj męża co o nim myśli.

Gość majakonstancja
mąż go nie zna generalnie nawet jak żarem mówię mężowi ze ktoś mnie podrywał to sie wkurza

Gość majakonstancja
generalnie jak teraz o tym myślę to wiem ze powinnam odpuścić, ale wystarczy że tamten sie odezwie i zaczynam wariować...

Gość majakonstancja
ktoś ma jakaś radę?

Gość majakonstancja
facet jest fajny, coś mnie do niego ciągnie tylko co jesli się zdecyduje?

Gość gość
ma ktos jaka rade? jutro mam sie z nim spotkac i muszę podjąć decyzję