Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siedzenie w domu, depresja, mam dosc

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat.. moje zycie wydaje sie byc cudowne. Rodzice ktorzy dobrze zarabiaja, ma wszystko co tylko chce, choc tak naprawde to istny koszmar.. moi rodzice zamykaja mnie w domu.. telefonu nie mialam pare miesiecy.. siedzialam zamknieta w domu, musialam sie uczyc, moglam wyjsc 1 w tygodniu na 5 godzin.. mam chlopaka, on moze robic wszystko co chce. Chodzi na imprezy, spotyka sie z kolegami, czasami zdarzaja sie w tym towarzystwie rowniez dziewczyny.. gdy chodzi na inprezy a ja siedze w domu.. wariuje.. zastanawiam sie co teraz robi.. mam niska samoocene.. boje sie ze moj chlopak pozna kogos innego.. wiem pewnie napiszecie 'nastoletnie problemy'.. mam depresje. Chodzilam do psychologa, probowalam jakos z tego wyjsc.. nie potrafie.. nadal mam zachowania autoagresywne.. tne sie, uderzam reka w sciane.. krzywdze sie w jakikolwiek sposob, zeby wyladowac wszystkie zle emocje.. moj zwiazek jest burzliwy.. jestem z tym chlopakiem 3 lata.. zawsze gdy sie klocimy jest to moja wina.. wszystko jest moja wina.. moi rodzice mowia ze sama sobie zapracowalam na siedzenie w domu i nie moc robienia niczego.. klamalam, owszem klamalam.. mam starszego brata ktory zawsze mogl robic co tylko chce, a gdy chcialam robic to co on robil w moim wieku zawsze slyszalam "jestes dziewczyna".. zawsze byl lepiej traktowany niz ja.. gdy rodzice sie kloca wszystkie zle emocje odgrywaja na mnie, a moj brat jest oczkiem w glowie i nigdy na nim nic sie nie odbilo.. z bratem nie mam dobrego kontaktu.. zamiast mnie bronic jest zawsze przeciwko mnie.. mama wiele razy powiedziala mi ze mnie nienawidzi.. kazala wy*ierdalac, przepraszam za przeklenstwo, ale mysle ze gdybym powiedziala to delikatniej nie oddaloby to tego bolu ktory czuje.. tata rowniez kazal mi siw stad wynosic.. wiele razy slyszalam od mamy ze jestem szmata, suka, d******* ze zepsulam jej zycie.. chlopak mowi mi czasem ze jestem debilka i idiotka.. rowniez kaze mi wy*ierdalac.. niby zawsze zaluje, ale.. czuje sie taka niechciana, niepotrzebna.. wiele osob mnie nie lubi, bo uwaza ze jestem ksiezniczka ktora uwaza sie za najlepsza.. tak naprawde jest na odwrot.. nie mam przyjaciol.. mam tylko chlopaka, ktory wcale nie traktuje mnie jak ksiezniczke, ale kocham go.. pewnie zostane wysmiana, ale ja juz nie wiem co mam robic...

Gość gość
spróbuj rozmawiać jeszcze lub pisać do nich czasem zachowaniem pokazuj że coś jest nie tak. Jeśli potrafisz to szukaj pomocy z zewnątrz

Gość gość
claude speed- co sugerujesz?

Gość gość
LUBISZ BYĆ BITA METALOWYM PRĘTEM?

Gość gość
Miałam już poczatki depresji. Potrafiłam jeszcze zwlec się z łóżka i pozałatwiać najważniejsze sprawy, ale poza tym cały czas chodziłam zdołowana a me życie było egzystencją. W ostateczności zdecydowałam się na rytuał oczyszczenia energetycznego na stronie moc-energii.pl. Był to strzał w dziesiątkę. Wszystko powoli zaczęło się poprawiać, a ja już nie boję się życia. Wiem że czeka mnie jeszcze wiele pozytywnych rzeczy.