Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoras z was miala opryszczke na ustach w ciazy i nic sie nie stalo?

Polecane posty

Gość gość

Dopadlo mnie to dziadostwo a jestem w 9 tygodniu ciazy. Martwie sie choc gin mnie pocieszyl, ale to jednak choroba wirusowa...

Gość gość
miałam 4 razy w ciagu 2 miesiecy, bardzo bylam osłabona, Dziecko zdrowe jak rydz

Gość gość
Byłaś osłabiona?:O autorko miałam opryszczkę trzy lub cztery razy w ciąży,i żyjemy:O

Gość gość
W ciąży nie miałam ale miałam jak mała skończyła 6 miesięcy niestety zaraziła sie tym dziadostwem i spędziliśmy ponad tydzień w szpitalu bo zaatakowało jej szpik kostny :( Co strachu się najadłam to moje także uważaj .

Gość gość
a co Cie tumanie dziwi w ty, ze kobieta w coazy jmoze byc oslabiona ? tak piszesz, zeby przypierdilic komus nie ? dzien bez z*****ia kogos na kafe , wysmiania to dla Ciebie dzien stracony ??? żal mi Ciebie idiotko

Gość gość
ja miałam 3-4 razy, tez martwiłam się :( Dziecko zdrowe, a łobuz :)

Gość gość
A masz pierwszy raz w zyciu czy nie? Bo jesli pierwszy raz wirus zaatakował to mozna sie martic ale tez bez przesadybz lekarzem pogadac a jak kolejny to wszystko ok.

Gość gość
Dziewczyny poczytajcie troche, a nie kierujecie sie kafeteria... Opryszcza jest grozna w ciazy jezeli pojawila sie poraz pierwszy w zyciu. Dlatego wlasnie rownie grozna jest u dziecka. Kazdy kto mial opryszczke chociaz raz w zyciu ma tego wirusa juz w sobie.

Gość gość
Ja miałam w 12 tc, zakażenie wtórne. Naczytałam sie w necie o zagrożeniach,ale u nas wszystko skończyło sie ok a córka ma dzis 2,5 roku:)

Gość madziaaAaaaaa
Ja mialam przybobu ciazach i na dodatek na pol twarzy doslownie. Nigdy takich wielkich nie mialam.

Gość wifigdańsk
a co niby by się miało stać?

Gość gość
Mialam dwa razy - na samym poczatku ciazy, jakis 8-9 tydzien i w polowie ciazy. Dziecko urodzilo sie zdrowe ;)

Gość wifigdańsk
tez mialam,nic się nie stało.; natomiast bardzo grozna jest opryszczka narządów płciowych.