Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam szczurka samiczkę. Jak oduczyć ją sikać na mnie

Polecane posty

Gość gość

Mam od 2 tygodni około 2 miesięczną szczurzycę. Niestety gdy ją wezmę na ręce, czy żeby po mnie pochodziła, to sika. Nie mam przez to ochoty za często ją brać, ale przecież muszę, bo mi nie dość, że zdziczeje, to jeszcze to takie stworzenie, które bardzo potrzebuje towarzystwa i nie może siedzieć w klatce ciągle sama. Czy ktoś miał podobny problem?

Gość gość
To zupełnie normalne ;) wejdź na jakies szczurze forum np. www.alloszczur.pl tam jest masa podobnych tematów

Gość gość
ok, dzięki. Czytałam, że to normalne, tylko czy można ją jakoś tego oduczyć .... eh ...

Gość gość
Raczej nie oduczysz tego, mam 3 samców i robią podobnie ot, takie uroki posiadania ogonów. Szczury są stadne, postaraj się o towarzystwo dla małej zobaczysz ogromną różnicę na plus a roboty przy jednym jest tyle samo co przy dwóch :)

Gość gość
takie szczury to ja zabijam u siebie w komórce jednego na tydzień , jednego to dzidą uebalem , mam dzidę z kolcem zabijam to ś****wo i rzucam kotom do zeżarcia a żrą az mruczą moge wam dać pare jak zamowicie

Gość gość
Nie wiem czy się da oduczyć. Mój szczurek sikał tylko na gości. Na nas nie.Za to całował mnie w usta skubany w nocy. Kilka razy zawału dostałam przez niego.Raz odruchowo go złapałam i rzuciłam w ciemność. Nawet togo nie oduczyło.

Gość gość
Kupię jej samca i naucze go robienia mi minetki