Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana1234321

związek z młodszym facetem

Polecane posty

Gość zatroskana1234321

jak myślicie, czy związek z młodszym facetem ma sens? Ja mam 25 lat, on 22 lata. Podobamy się sobie, ale zastanawiam się czy dla niego byłaby to tylko przygoda czy coś poważnego. Czy te 3 lata to duża różnica wieku dla faceta? Boję się, że z czasem będzie oglądał się za młodszymi.... Faceci, pytanie również do Was. Czy angażowalibyście się w związek z dziewczyną starszą o 3 lata,czy raczej podchodzilibyście do tego w charakterze przygody?

Gość gość
Faktycznie ale różnica wieku bez przesady.

Gość Stefciu
Ja osobiscie jak miewałem starsze to tylko żeby pogadac i po(r)uchac. Nigdy nie przeszło mi przez myśl żeby się wiązac.

Gość gość
Jestem z partnerką starszą o 3 lata, ale naprawdę tego nie widać.Babka elegancka,zadbana, faceci podrywają Ją co mnie wkurza.Raczej ja wyglądam poważnie i słyszałem przez przypadek taki komentarz -dziwią się że Ona mnie chce.Jesteśmy zgodni mieszkamy z sobą dwa lata.

Gość trjjnfd
Hej autorko tego posta. Mam 21 lat, a spotykam się z 24 letnią dziewczyną. Spotykałem się zawsze z młodszymi dziewczynami i muszę powiedzieć, że nie dorastają jej do pięt. Jest dojrzała, piękna, świetnie mi się z nią rozmawia. Mamy już za sobą 7 spotkań i chciałbym związku z nią, ale do tego jeszcze sporo czasu. Nigdy mi się tak dobrze nie dogadywało z dziewczyną. Mnie pociągają starsze kobiety, więc faktycznie autorko tamtego faceta też mogą. Napisz do mnie na gadu to popiszemy i podzielimy się swoimi opiniami :) 43698869

Napisz do mnie na gadu to popiszemy i podzielimy się swoimi opiniami 43698869 x frajerze nie sciemniaj, chcesz autorkę zaliczyć ha ha

Gość zatroskana1234321
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
nie się ktoś jeszcze wypowie, plissss ;)

Gość gość
3 lata to żadna różnica

Gość Maec
Weź nie żartuj, tutaj latają dziewczęta chcące się wiązać z facetami dekadę czy dwie starszymi, a ty się różnicą 3 lat przejmujesz. Znasz tego chłopaka, wiesz, czy on może cię już traktować serio. Jeśli dobrze się składacie, to po co szukać innego puzzla tylko dlatego, że ty masz minimalnie starsze wydanie?

Gość gość
Czyli co...związek ze starszą tylko dla dupy ?

Gość gość
A jeśli facet jest młodszy 6 lat ? Jakie jest Wasze zdanie ? Tylko o jedno chodzi ?

Gość gość
Facet starszy 6 lat, to może o jedno chodzić. Facet młodszy 6 lat? To zależy, w jakim wieku oboje jesteście. Owszem, wielu WIELU panów ma w wieku młodzieńczym fantazje z cyklu "puknąć mamuśkę", ale... to wy poznajecie tych mężczyzn. Wy musicie ocenić, czy w kontaktach z wami kierują się tym, że są dojrzalsi i chcą dojrzalszych kobiet, czy tym, że was pragną fizycznie. I pamiętajcie że przez różne czynniki życiowo-zdrowotne kobiety żyją średnio dłużej od mężczyzn. Partner w waszym wieku lub młodszy dłużej będzie u waszego boku niż wyraźnie starszy.

Gość gość
Jestem rok w związku z młodszym o 6 lat i proszę mi wierzyć nie jestem pewna tego wszystkiego. Oboje pracujemy, spotykamy się często, gotujemy dla siebie, spędzamy wspólnie weekendy. Nie mieszkamy razem, bo ja potrzebuje prywatności. On idzie na basen, ja na siłownię. Sama już nie wiem co tym myśleć . Z początku na dystans, lecz z biegiem czasu wkradły się uczucia ...

Gość gość
up

Gość gość
Jestem mezatka od 25 lat, maz ma 2.5 roku mniej i nigdy nie sprawialo to nam klopotu. Sa naprawde w zyciu wieksze problemy.