Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje się jakbym zdradziła

Polecane posty

Gość gość

Uh nie wiem jak to się stało. Więc ja jestem wolna, mam kumpla. On ma dziewczynę, nawet dobrze jej nie znam. Myślę, że to fajna osoba. Od czasu gdy ma dziewczynę mniej się spotykaliśmy, ale nasza przyjaźń jakoś trwała. Byłam dla niego kumplem nie kumpelą. I dzis no wygłupialiśmy się, zabrałam mu telefon i szarpaliśmy się na łóżku i zaczął mnie całować, byłam w szoku i zaraz go odepchnęłam. On na to tylko, ze może lepiej juz pójdzie. Jak tylko wyszedł poryczałam się. Jestem na niego tak cholernie wściekła. Jak on mógł jej to zrobić? I mi? Co z naszą przyjaźnią? Tyle lat wszystko było super i dupa. Nie wiem co mu odwaliło nie wiem co robić. Szkoda mi tej dziewczyny, sama czuję sie jakos winna nie wiem jak mam się zachowywać. Ratunku, co wy byście zrobiły? Jestem roztrzesiona :( :O

Gość gość
Powinnas sie cieszyc ze widzi w tobie kobiete a nie kumpla.

Gość gość
jego dziewczyna jego problem poczekaj na rozwój sytuacji, pewnie będzie chciał to wytłumaczyć

Gość gość
Cieszyć bo zniszczył naszą przyjaźń? Może i go kocham ale jak brata! A jak ten d**ek mógł zrobić to swojej dziewczynie? Dureń!

Gość gość
Mysle ze masz zbyt sztywne zasady zyciowe, w sumie nic sie takiego nie stalo, on probowal ty go odtracilas, w zyciu sa wieksze problemy, stalo sie cos?

Gość gość
chyba każdy ma w zyciu taki moment kiedy młodzieńcze wizje o tym, że przyjaźń damsko-męska jest mozliwa rozbijają się z hikiem o rzezczywistość. masz to już za sobą :)

Gość juz nie naiwna
typowy s******l :o powiedz to jego dziewczynie. albo może i lepiej nie bo te durne dziewczyny zawsze są wpatrzone w swoich misiaczków i im naiwnie ufają :o

Gość gość
On próbował, ja go odtrąciłam... Jasne tłumaczcie go. To mógł się starać gdy nie miał dziewczyny. Zawsze miał mnie za kumpla a teraz mu sie w d***e poprzewracało. straciłam kumpla, do tego nie wiem jak zachowac sie przed jego dziewczyna i co robić. Nie znam do końca laski i boje sie, że ona tak sytuacjie obróci, że jeszcze mi się po d***e dostanie, chociaż... Jak my sie nic nie odezwiemy ona nigdy sie nic nie dowie. Może zwyczajnie znikne z ich życia i tyle. Szkoda mi jej, ale nie mam odwagi jej o tym mówic. Najrozsądniej byłoby zniknąć. Chyba, nie wiem :O

Gość gość
nie ma żadnej przyjaźni damsko-męskiej, kto ci takich bzdur nagadał

Gość gość
Kurcze ale ja tego nie ogarniam. 5 lat kumplowania się, on zawsze traktował mnie jak brata, dokuczał mi, że jestem brzydka jak niemka, majstrował razem ze mną przy samochodzie(żadnej babie by nie pozwolił, ale jak mówił takiej niemce to można pozwolić)... A teraz jak ma dziewczyne to mu sie w d***e poprzewracało?! No nie mówicie mi, ze coś do mnie nagle poczuł i ujrzał we mnie cud.

Gość gość
O jezu, no może kiedyś kobiety w tobie nie widział a nagle dojrzał, albo chciał tylko zobaczyć jak to będzie. Analizowanie nic tu nie da, stało się, czasu nie cofniesz, o żadnej przyjaźni mowy być nie może. A następnym razem jak Ci się trafi podobna relacja to się dwa razy zastanowisz. Nie ma przyjaźni damsko-męskiej.

Gość gość
po pierwsze powiedzialabym jego dziewczynie o sytuacji!! dziewczyno daj dziewczynie szanse na normalny zwiazek

Gość gość
No ale jak powiem co zrobił to się załamie. Nie lepiej zamnąc gębę na kłodkę i zwyczajnie zerwać znajomość? Jakos to musze przeboleć. Bo już nigdy nie będę w stanie dogadać się tak jak kiedys. Nie zapomne mu tego. A w tej całej sytuacji najbardziej jest mi szkoda tej dziewczyny :( Jak nic nie poiwem, mże się nie dowie i jakos im tam sie ułozy, chociaż we mnie sie gotuje jak diabli Sory za literówki, ale chyba rozumiecie moje nerwy...

Gość gość
no dokladnie, nie ma takiej przyjazni, jak weszlam w zwiazek, ograniczylam kontakty do minimum z moim dobrym kumplem

Gość gość
Wiem z tego tylko tyle. Chłopy to jednak nienormalne są :D

Gość gość
Skończ głupa rżnąć. Jaki kumpel? Facet ma dziewczynę, a ty się z nim spotykasz w cztery oczy i przepychasz na łóżku? Jaja sobie robisz? Zobaczymy mała szmato jak bardzo będziesz szczęśliwa i jak będziesz akceptowała "koleżanki" swojego chłopaka, do których on chodzi na chatę, żeby siłować się z nimi na łóżku. Mała szmaciara jesteś i udajesz głupa. Dość mam tych wszystkich małych zdzirek co to maja niby kolegów.

Gość gość
Jesteś wymierającym gatunkiem :)

Gość gość
Zajrzałam tu i wypowiedź po godzinie pierwszej mnie powaliła. Jesteś zdrowy człowieku? Sam/a nie masz znajomych i boli Cię, że siedzisz w domu i Ciebie nawet kijem nikt nie ruszy. Tylko współczuć. Z moim bratem też się leję poduszkami itd i jest spoko, kumpli traktuję jak braci. Nie chce mieć faceta ale gdybym miała to było mu robić wolno wszystko co mi. Dlaczego facet nie może odwiedzać kumpeli? Jakieś zaufanie musi być, wole żeby szybko wyszło, że jest dupkiem niz za 15 lat na wyjeździe służbowym.