Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie czy warto isc na studium

Polecane posty

Gość gość

Mam dopiero 17 lat, za rok bede pisała mature. Interesują mnie medyczne kierunki, o czym zdecydowałam niedawno (teraz jestem w klasie matematycznej). Czy myślicie ze warto isc do jakiegos studium medycznego po liceum? Nie mam za dużej wiedzy z biologii i chemii wiec ciezko bedzie mi sie dostac na studia, ale myślałam o studium - asystentka stomatologiczna, i w międzyczasie ewentualnie nauka do matury z biol i chem. Opłaca sie?

Gość gość
Zalezy jak z zarobkami. A głównie o to dzisiaj chodzi.......

Gość gość
asyatsentka stomatologiczna - raczej szanse na prace sa , ale kasa nie ma sie co łudzic - najnizsza krajowa moze ciut wiecej, technik farmaceutyczny jest lepsza opcja ale trudniej znaleźć pracę, ale jak masz wybór to idz na studia...

Gość henk1
Znajdż najpierw sobie pracę ( zaklep ) a pózniej idż na studia.

Gość gość
Polecacie jakies studia zbliżone do medycznych? Na lekarski nie mam co liczyć nawet. Ale np. Fizjoterapia, dietetyka czy chociażby taka asystentka. Ma sens?

Gość gość
fizjoterapia jak najbardziej i wszystko z rehabilitacja, mamyc oraz wiecej ludzi starszych a rehabilitanci sa poszukiwani

Gość gość
Co jakis czas chodze na wizyty do fizjoterapeuty i generalnie on mi odradza. Mowi ze po prostu nie ma zadnych perspektyw do pracy, a jesli juz, to w szpitalu za marne grosze. Z kolei duzo teraz sie mowi ze społeczeństwo sie starzeje, wiec bedzie zapotrzebowanie. Jak to z tym jest? Zmieni sie wszystko za pare lat?

Gość gość
Wiecie cos na temat zawodu: higienistka stomatologiczna?