Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościufka123321

Wypada kobiecie poderwać faceta?

Polecane posty

Gość gościufka123321

Spodobał mi się chłopak, pracuje w sklepie. Znalazłam go na facebooku i zastanawiam się czy wypada mi napisac do niego i zaproponować kawę? Czy to nie bedzie odebrane jako desperacja? ??

Gość zła smutna i zraniona
daj spokój,dzisiaj nie mamy 19 wieku tylko 21 ...zapytać mozesz,najwyzej odmówi

Gość gość
oczywiście że pytaj, przynajmniej w wieku 60 lat nie będziesz myśleć a co by było gdybym go zaprosiła , żyje się raz, jak odmówi to świat się nie zawali

Gość gość
Nie miałbym nic przeciwko żeby mnie kobieta poderwała ale nie przez internet tylko osobiście.

Gość gościufka123321
Osobiście trochę ciężko. chyba bym zemdlała ze strachu. Boje się że jak odpisze to z wrażenia zemdleje. A jak się zgodzi na spotkanie to chyba na prochach na nie pójdę :P :P

Gość gościufka123321
a po co na mecz :P lepiej żeby nie wypływały tematy sportowe bo ja ciemna masa jestem pod tym względem :P

Gość gość
Nie, jest to mało kobiece.

Gość gość
aleś sobie znalazła, ekspedient :D wyrwij go koniecznie.

Gość gość
Każdy facet o tym marzy.

Gość gość
Słuchaj powyższych rad, nie rwij faceta co ci się podoba tylko cierpliwie czekaj na takiego który cibie zechce, wtedy go szybko do ołtarza zanim się rozmyśli... to jest prawidłowe postępowanie :P

Gość gość
Ten poderwany też może się rozmyśleć... I to jeszcze szybciej bo jej nie zauważył. Facet chce - zawsze się odezwie pierwszy.

Gość gość
a nie lepiej jak już rwać to jakiegoś wartościowego zamiast takiego ze sklepu... zresztą co mnie to obchodzi.

Gość gość
Muszę wam coś napisać. Moja koleżanka dawno temu namierzyła faceta, obrała go sobie za cel, chodziła za nim, pilnowała go, w końcu kazała mu się oświadczyć. Jemu nie bardzo się chciało ale w końcu doprowadziła do ślubu, a dzisiaj, po latach, on jest bezrobotny a ona, dyrektorka pewnego zakładu go utrzymuje ze swojej pensji. Oczywiście prowadzi dom i wychowuje dzieci, jak każda standardowa Polka pracująca na 3 etaty. Każde z nich odniosło na tym jakąś korzyść, tak więc kobiety wyrywajcie facetów, będziecie na nich harować ale posiadając status mężatki, a to dla niektórych najważniejsze.

Gość gość
Muszę wam coś napisać. Moja koleżanka dawno temu namierzyła faceta, obrała go sobie za cel, chodziła za nim, pilnowała go, w końcu kazała mu się oświadczyć. Jemu nie bardzo się chciało ale w końcu doprowadziła do ślubu, a dzisiaj, po latach, on jest bezrobotny a ona, dyrektorka pewnego zakładu go utrzymuje ze swojej pensji. Oczywiście prowadzi dom i wychowuje dzieci, jak każda standardowa Polka pracująca na 3 etaty. Każde z nich odniosło na tym jakąś korzyść, tak więc kobiety wyrywajcie facetów, będziecie na nich harować ale posiadając status mężatki, a to dla niektórych najważniejsze. :D to miałam na myśli. Gdyby się jemu zapytać to wcale jej nie chciał.

Gość gość
Co znaczy bardziej wartościowego, tacy uczciwie pracujący w sklepie to niewartościowi, lepsi złodzieje i dilerzy, oni są wartościowi bo przy kasie? :D

Gość gość
A wy co, chcecie facetów, czy czasem nie ich pieniędzy? :P

Gość gość
a ty znasz tylko ekspedientów, złodziei i dilerów? W jakim srodowisku ty się obracasz.

Gość gość
Facet chce - zawsze pierwszy się odezwie. Jak sobie radził do teraz? :D Nie róbcie z siebie desperatek kobietki.

Gość gość
Myślisz że o wartości człowieka świadczy zawód? Skorumpowany sędzia, czy lekarz produkujący kaleki jest bardziej wartościowy od uczciwego sprzedawcy? :P

Gość gość
Nie o wartości człowieka świadczy popularność :D

Gość gość
Wróćmy do tematu, facet gdy mu się kobieta podoba zawsze się odezwie pierwszy i my tu radzimy autorce nie robić z siebie nie wiadomo kogo :D

Gość gość
twoim zdaniem wszyscy sędziowie są skorumpowani?