Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ekamilkae

obojętność

Polecane posty

Witam Was Wszystkich , mój problem polega na tym że: -jestem z chłopakiem 14 miesięcy, wydawało mi się że jesteśmy ze sobą blisko, ( mamy po 19 lat ) i że przyjedzie do mnie na święta , a tuu niespodzianka bo nie przyjedzie ( tłumaczy sie tym że Tato mu auta nie da ) byłam zaskoczona bo wydawało mi sie ze z pewnością by mu pożyczył skoro wie że do mnie by przyjechał i mnie jego tata zna jak i moich rodziców. - przez swięta nie potrafi sie odezwać, jak bym wyszla z inicjatywą taką ze zadzonie to wszystko by było ok, ale on z taka inicjatywą nie wyjdzie zeby wpaść na pomysł i by sie odezwać. - zmieniłam nr w tel, i musiałam go przyciskać zeby zmienił na tą samą sieć, a jak zmienił to z tekstem do mnie weź ogarnij mi pakiet itp.... i dalej sie nie doczekałam zadnego odezu od niego... co byście mi radzili zrobic z takim fantem ?;> dziękuje ;)) pozdrawiam .

Gość gość
jesteście jeszcze młodzi a ty się zachowujesz jak matrona 40 lat po ślubie, może miał gdzieś jechac do rodziny lub oni mieli mieć gości, nic z tym nie rób , jesteś chyba bardzo rozkapryszona i chcesz by on był tobie podporządkowany, nie wiem jakie są miedzy wami relacje ale wez wyluzuj trochę,on nie jest w wiezieniu

Gość gość
na twoj rozkaz zmienił operarora a tobie i tak żle

Gość gość
Tak z pewnością jego rodzice mieli zrezygnować z odwiedzin u rodziny, bo ich synus musi jechac do rozkapryszonej panienki:o nie dziwię sie, ze sie nie odzywa sam z siebie, po prostu chce odpocząć od hetery:o

Gość gość
czyli przesadzam tak ? według Was nie powinien chociaż chwili w święta spędzić ze mna ?