Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Keratynowe prostowanie włosów i kosmetyki po

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, szukam osób, które po zabiegu keratynowego prostowania włosów (global keratin) używały kosmetyków innych niż te polecane przez producenta. Ja kupiłam niezbędne składniki za 250 zł i nie mam zbyt dużo kasy już, zresztą przy prostowaniu w salonie te produkty niewiele mi pomogły. Planuję kupić szampon Anti Age, moim zdaniem ma dobry skład. . INGREDENTS: AQUA, ALKYL POLYGLYCOSIDE, COCOAMIDOPROPYL BETAINE, COCAMIDE DEA, POLYQUATERNIUM-10, HYDROLIZED KERATIN, PARFUM, CITRIC ACID, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE AND METHYLISOTHIAZOLINONE. . Natomiast co do odżywki, zamierzam kupić Kallos z proteinami mlecznymi, dużo fajnych opinii i nie jest droga. Zostanę również przy mojej masce Gliss k****ith liquid keratin complex (ta złota). Mam natomiast obawy co do odżywki w sprayu Gliss kura, tej czarnej, gdyż pod koniec składu jest wymieniony Sodium Sulfate (niby nie SLES, aczkolwiek...). . Czy któraś z was ma jakieś doświadczenie w tym temacie?

Gość laleczka z chinskiej porcelany
zetnij na boba wszystko jedno jakie masz wlosy, i tak nikt kompletnie na to nie zwraca uwagj 🖐️

Gość gość
Takie rzeczy robi się dla siebie, tylko ktoś zakompleksiony martwi się innymi osobami.