Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spozniajaca sie miesiaczka

Polecane posty

Gość gość

hej, mam do was pytanie, okres mialam dostac w piatek, dzis poniedzialek a jego dalej nie ma.., w piatek jednak zauwazylam czerwona plamke krwi na podpasce, myslalam ze to okres ale to tylko bylo jednorazowe, dzis pobolewa mnie troszke podbrzusze ale okresu brak.Współżyje ze swoim partnerem regularnie, zabezpieczamy sie prezerwatywa. Czy ktoras z was moze tak miala i dostala okres?

Gość gość
dziewczyny co o tym myslicie?

Gość viviaa
hej, właśnie mam podobny problem :( też miałam dostać okres w piątek i dalej go nie ma.. strasznie mnie za to bolą piersi i gdzieś wyczytałam, że jak nie ma krwawienia a piersi bolą to pierwsza oznaka ciąży i zaczęłam się cholernie bać że wpadłam... a co to twojego plamienia to nie mam pojęcia co to może być, nie chcę cię niepotrzebnie straszyć. poczekaj cierpliwie na okres albo poszukaj w internecie jakichś innych informacji na ten temat, chociaż z doświadczenia wiem, że takie "dowiadywanie się" nie służy dobrze bo tylko się bardziej denerwujesz..

Gość gość
no wlasnie, czytalam juz tyle tego ale przestalam bo tylko stresuje nie potrzebnie.. a mnie wlasnie nie bola wogole, a zawsze przed okresem bolaly okropnie sutki a teraz nic... a Ciebie boli brzuch? denerwuje sie bardzo...

Gość gość
viviaa. a Ty myslisz ze to moze byc ciaza?

Gość viviaa
nie, brzuch nie boli tylko piersi bolą i są obrzmiałe. a najgorsze jest to, że w święta wszystkie apteki w mojej miejscowości są zamknięte, gdyby nie to to już wczoraj zrobiłabym test a tak musze poczekać do jutra. tobie też radzę poczekac jeszcze jeden dzień i jutro dla pewności go zrobić

Gość viviaa
my też zabezpieczamy się tylko prezerwatywą i do tej pory nas nie zawiodła, mam nadzieję że u ciebie będzie podobnie. też się strasznie boję ale nie martw się, nie jesteś sama!

Gość gość
no wlasnie u mnie tak samo wszystkie apteki pozamykane, ale jutro kupie test jak nie dostane okresu i zrobie go. nas prezerwatywa tez nigdy nie zawiodla i oby tym razem tez tak bylo... jak zrobisz test to napisz jak tam

Gość viviaa
ok, ty też :) trzymaj się!

Gość gość
ok :) Ty tez! :)

Gość gość
moze ktoras z was dziewczyny miala tez taka sytuacje? :)

Gość gość
nie stresujcie się, jeśli nie pękła Wam guma, to marne szanse na ciążę, ja kilka razy miałam schizę, ale stres to tylko pogarsza ;)

Gość miisiuniaa
Cześć dziewczyny, ja mam podobny problem. 12 kwietnia był dzień spodziewanej miesiączki. Czuję jakbym miała dostać okres dlatego wstrzymuje się ze zrobieniem testu. Bolą mnie piersi i pobolewa brzuch. Do tego mam niedoczynność tarczycy co może powodować opóźnianie się okresu. Ale na ogół miałam dosyć regularne i z dnia na dzień coraz bardziej zaczynam się zastanawiać czy to faktycznie nie ciąża, bo kochałam się z chłopakiem stosunkiem przerywanym. Proszę, powiedzcie co o tym myślicie.

Gość viviaa
hej, miałam napisać jak zrobię test i z radością piszę, że nie musiałam go robić bo w nocy obudził mnie silny ból brzucha i dostałam okres, więc cały mój stres minął :) *miisiuniaa ja na twoim miejscu już dawno zrobiłabym test. ale skoro piszesz, że czujesz się jakbyś miała dostać to może warto poczekać, chociaż ja osobiście wolałabym się upewnić.. trzymam kciuki!

Gość gość
to super. ja niestety jak nie mialam okresu tak nie mam do tej pory, kupilam dzis test wiec jutro rano pewnie zrobie go.

Gość gość
miisiuniaa. mnie tez boli brzuch czasem mocniej jakbym miala zaraz dostac ten okres a tu nic, dzis doszly lekkie bole krzyza. A masz jakies inne objawy jeszcze? zrob test.

Gość gość
a wy co o tym myslicie? ktoras z was dziewczyny miala tak i okazalo sie ze jest w ciazy?

Gość gość
u mnie nie było okresu a miałam bóle brzucha zapowiadające okres ale ten nie nadszedł bo byłam w ciąży.

Gość gość
ja tak samo, do 11 tygodnia ciąży miałam bóle okresowe, ból piersi, no ale okresu prędko się nie doczekam :P

Gość gość
Pamiętam jak latałam co chwilę do wc myśląc że okres się zaczął -a tu nic. Bo była ciąża.

Gość miisiuniaa
Tak, od paru dni mam podniesiona temperature, co chwile latam siusiu chociaz malo pije. Troche sie naczytalam o objawach i coraz wiecej u siebie wynajduje, moze po prostu jestem przewrazliwiona :D jesli jutro nic sie nie wydarzy, lece do apteki i dam znac. Buziaki:)

Gość miisiuniaa
Dziewczyny, od wczoraj mam silne bóle brzucha takie jak na okres, ale wciąż po nim ani śladu. W poniedziałek wizyta u ginekologa, pomyślałam, że może potrzebne jest wywołanie go? ;)

Gość gość
mi sie teraz spoznil 5 dni miałam objawy wszystkie ale wczesniej sie stresowalam bo balam sie ze wpadka :) takze nie stresuj sie bo tylko pogarvzasz

Gość miisiuniaa
Mi już 2 tygodnie, dlatego się martwię. Nie wiem czy coś jest nie tak, może ma wpływ na to zmiana pory roku, a ciążę jak najbardziej muszę mieć na uwadze, bo nie mamy najmniejszego usprawiedliwienia z chłopakiem typu "pękła guma". :)