Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROSZE WEJDZCIE TUTAJ KOCHANI NIE WIEM CZY NIE OSZUKALI MOJEJ MAMY

Polecane posty

Gość gość

mama zamowila firme co okna plastikowe montuje i ojcu kazala zeby bylw domu jak firma przyjedzie wymierzyc na okna i okazalo sie ze ojciec tak ich zagadal ze nie wymierzyli jednego okna a mama chce robic wszystkie na gornym pietrze domu i mama teraz mowi ze firma kazala wybrac ze albo rezygnujemy z tego jednego okna albo trzeba doplacic teraz dodatkowo 500zł za to ze nie bylo wskazane to okno do wymierzenia wtedy... mama przezywa to bo 500 zl piechota nie chodzi a to wina ojca ze zagadal pracownikow twey tej firmy i nie wymierzyli tego okna jednego...teraz mama musi placic za to 500 zl..az mi jej zal.. czy tak jest zawsze w tych firmach co robia okna?

Gość gość
no to niec him zaplaci to 500 zł dodatkowo.jej wina

Gość gość
Zapłaciliście już coś?

Gość gość
a sami nie możecie wymierzyć i podać dane przez telefon?

Gość gość
no mama zaplacila juz podobno im samemu raczej nie da sie mierzyc .oni to jakos mierza specjalnie..

Gość gość
wiadomo ze sie placi dodatkowo twoj ojciec to matol ze nie dopilnowal...teraz twoja stara bedzie bulic przez to.ja bym go z*******.

Gość natalia0921
Ja również bym podziękowała takiej firmie! Co to ma w ogóle być? jak nie chcą to niech nie zarabiają. Ja kupowałam okna z firmy Oknopex i nie było żadnych problemów.

Gość gość
Ojciec ich zagadał i dlatego nie wymierzyli hahaha tez mają wymowke ignoranci .W duszy z taką firma ,poszukajcie nowej .W kazdej chwili mozecie odstapic od umowy .

Gość gość
pewnie nie wymierzyli, bo ojciec im nie pokazal tego okna. Wiec jak np wymierzyli 7 okien i podali cene za te 7, to niby dlaczego maja 8 zrobic za darmo?

Gość gość
Może ty nie zrozumiałaś o co im chodzi.Podali cenę za okna które mierzyli, kiedy się okazało, że będzie jedno okno więcej do wymiany to chyba wiadomo, że musi ono kosztować.I te pieniądze są za okno a nie za mierzenie.

Gość Natalkagość
No niestety czasem zdarzają się takie firmy. My okna do swojego domu zamawialiśmy w firmie OKNOPEX, montaż również wykonywała dla nas ta firma. Zamówiliśmy okna z pcv o strukturze drewna. Zamówienie i montaż były błyskawiczne, wszystko wykonane schludnie. Po montażu wszystko było dokładnie wysprzątane. Budżet znaliśmy od początku i wszystko było jasne i klarowne - takie firmy można polecić!