Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotixa

Podoba mu się inna

Polecane posty

Gość dotixa

Ostatnio z ciekawości weszłam na konto na facebook'u mojego chłopaka. Wiem - nie powinnam, bo to jego prywatne wiadomości itp., ale coś mnie tknęło, żeby wejść. Zauważyłam, że dużo pisze z pewną dziewczyną. Przeczytałam te wiadomości. Strasznie się z tym czuję, ale teraz to już nie ważne. Pisał do niej, że ona mu się podoba, że ostatnio przyszedł do sklepu, gdzie ona sprzedaje tylko po to, bo ona tam była. Pisał, że lubi na nią patrzeć, pytał kiedy się zobaczą, że ją lubi. Później napisał, że bardzo mu się podoba i że następnym razem powie jej to w oczy. Nie wiem co mam o tym myśleć :( Jest mi tak źle :( Jestem z nim ponad 2 lata, nie sądziłam, że tak się wobec mnie zachowa, tym bardziej, że bardzo często mi mówi, że mnie kocha i że nie chce innej. Już mu chyba nie wierzę. On nie wie, że przeczytałam te smsy. Nawet nie wie, że znam jego hasło. Co ja mam robić? Nie potrafię teraz zachowywać się w stosunku do niego normalnie. Czuję się zdradzana. On widzi, że coś jest nie tak, ale staram się nie pokazywać tego, co nie zawsze mi wychodzi :( ;(

Gość dotixa
Zamiast "smsy" miało być wiadomości

Gość gość
To zerwij z nim bedzie zdradzał pajac

Gość dotixa
Tylko to nie jest takie łatwe. Łączy nas wiele. Myślałam, żeby dalej go sprawdzać, ale nie wiem czy powinnam

Gość gość
Musisz szczerze z nim pogadac. Przepros ze przejrzalas jego wiadomosc****ewnie sie ostro wkurzy, ma prawo. Zapytaj czy jest sens walki o ten zwiazek, jak widzi kontynuowanie tego, duzo rozmawiajcie. U nas tez byl taki kryzys, przyznalam sie ze ktos inny mi sie podoba i zastanawiam się nad zerwaniem. Wyszlismy z tego silneijsi i mądrzejsi, zycze wam tego samego!

Gość gość
Chcesz żyć w zdradzie? Zastanów się jest wiele innych lepszych facetów aż ciarki przechodzą

Gość gość
Co takiego was łączy? Skoro on rozgląda się za innymi, tzn że raczej niewiele do ciebie czuje i prędzej czy później odejdzie.

Gość dotixa
Jest dobry dla mnie i w ogóle ale tym razem przesadził. Zerwanie nie jest takie proste tym bardziej, że nie jestem z nim 2 miesiące tylko ponad 2 lata. Bardzo źle się czuje w tej sytuacji.

Gość gość
Był z tb tylko dla seksu zerwij z nim za nim się obudzisz z ręką w nocniku

Gość dotixa
A może jeszcze przez jakiś czas go kontrolować? Wiem - to nie w porządku, ale pierwszy raz się spotkałam z takim czymś, że on zaczął kręcić do innej.

Gość k_arolina_1111
Chcesz go kontrolowac? I co chcesz sprawdzic? to, ze nadal podoba mu sie inna dziewczyna? Co ci to da? Wiesz juz calkiem sporo. Na tyle sporo, zeby trzezwo ocenic wlasna sytuacje. Nie zachowuj sie jak dzieciak. Porozmawiaj z nim, powiedz, ze wiesz o tej dziewczynie i jego zauroczeniu. Zle sie czujesz wiedzac, ze nie jestes jedyna dla niego. Chyba cos powinnas z tym zrobic, prawda?

Gość gość
Zaproponuj trójkąt.

Gość dotixa
Może i masz rację. Poobserwuje go jeszcze trochę i zobacze czy nadal bedzie taki sam czy nie. Bo może to co pisał, to były kłamstwa? Nie no.. chyba faktycznie muszę zacząć trzeźwo myśleć... Ale sami wiecie, że jak człowiek zakochany to głupi.

Gość gość
Zostań z nim i bądź dla niego tylko panną do łóżka. Tak też można